Διδυμότειχο: Κάτοικοι καθαρίζουν μόνοι τους δρόμους, αφού ο δήμος είναι… εξαφανισμένος και ανύπαρκτος (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Διδυμότειχο: Κάτοικοι καθαρίζουν μόνοι τους δρόμους, αφού ο δήμος είναι… εξαφανισμένος και ανύπαρκτος (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Είδαν και απόειδαν ότι ο δήμος Διδυμοτείχου είναι… εξαφανισμένος και ανύπαρκτος, οπότε δεν πρόκειται να κάνει τίποτα για τους δρόμους που έχουν γεμίσει χαλίκια και άλλα φερτά υλικά, οπότε οι κάτοικοι αποφάσισαν να τους καθαρίσουν από μόνοι τους.

Βλέπετε, υπάρχει κίνδυνος με νέες βροχοπτώσεις, οι δρόμοι που είναι δύσκολα προσβάσιμοι, να προκαλέσουν μεγαλύτερα προβλήματα με πλημμύρες και να υπάρξει κίνδυνος για τα σπίτια τους. Έτσι με ιδιωτική πρωτοβουλία, αν και πληρώνουν κανονικά δημοτικά τέλη και μάλιστα πολύ υψηλά, άρχισαν τον καθαρισμό.

Το βίντεο και οι φωτογραφίες είναι πίσω από τα Εργατικά του Διδυμοτείχου, όπου αφού παρά τις εκκλήσεις δεν εμφανίστηκαν συνεργεία κια μηχανήματα του δήμου Διδυμοτείχου να… ξύσουν τον δρόμο και να κάνουν αυλάκια δεξιά και αριστερά του ώστε να φεύγουν τα νερά, το έκαναν αυτοί.

Με την βοήθεια εργολάβου που έχει το εργοτάξιο του πιο πάνω στην περιοχή και αγανάκτησε και ο αυτός, όπως και όλοι οι συμπολίτες του, έβγαλε το μηχάνημα που βλέπετε και άρχισε τις εργασίες.

Πως το είπε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπγρεσιών Δημήτρης Εμμανουηλίδης στον Κώστα Πιτιακούδη, υπεύθυνο του Evros-news.gr, όταν συναντήθηκαν πριν λίγο καιρό; “Γιατί μας… χτυπάς συνέχεια. Τι σου έχουμε κάνει”….

Εσείς τι θα του απαντούσατε αλήθεια;