Σε αργία τέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Α.Πατακάκης (υποψήφιος με Τοψίδη), με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Σε αργία τέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Α.Πατακάκης (υποψήφιος με Τοψίδη), με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Σε αργία τέθηκε λόγω δικαστικών αποφάσεων που τον αφορούν, ο μέχρι πρότινος Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, ένα από τα… πρωτοπαλίκαρα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου και υποψήφιου Περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη, αφού είναι στενός συνεργάτης του στο νομό Δράμας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη υπήρξε κατόπιν της απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Ιωάννη Σάββα, με την οποία ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Πατακάκης τίθεται σε αργία μέχρις ότου οι δικαστικές αποφάσεις που τον αφορούν καταστούν αμετάκλητες. Κατόπιν αυτού, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος αποφάσισε ότι όλες οι αρμοδιότητες του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δράμας θα ασκούνται από τον ίδιο.

Παράλληλα όμως, ο περιφερειακός σύμβουλος Δράμας κ. Χρήστος Γεωργιτσόπουλος ορίζεται εντεταλμένος σύμβουλος για όλα τα θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας όπως τον συντονισμό, την παρακολούθηση και τη λειτουργία των οργανικών μονάδων της, καθώς επίσης την εύρυθμη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού.

Είναι μια εξέλιξη, που μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία, σίγουρα δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις για τον Αργύρη Πατακάκη, ο οποίος να θυμίσουμε ήταν από τους πρωτεργάτες της αμφισβήτησης του νυν Περιφερειάρχη κ.Μέτιου και τάχθηκε στο πλευρό του υποψήφιου με την “Περιφερειακή Σύνθεση” Χριστόδουλου Τοψίδη, ως επικεφαλής του προεκλογικού του αγώνα στην Δράμα.