Βίβιαν Κουρμπανιάν: “Δουλεύουμε ως ομάδα για το καλό της πόλης, του τόπου και της αγοράς”

Βίβιαν Κουρμπανιάν: “Δουλεύουμε ως ομάδα για το καλό της πόλης, του τόπου και της αγοράς”

“Δουλεύουμε ως ομάδα για το καλό της πόλης, του τόπου και της αγοράς”. Αυτό επεσήμανε η νέα Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Βίβιαν Κουρμπανιάν σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, την πρώτη μετά την ανάληψη της νέας θέσης στη διοίκηση, όπου μέχρι τώρα ήταν Γενικός Γραμματέας.

Η κ.Κουρμπανιάν, που μετά την παραίτηση και αποχώρηση του επί χρόνια Προέδρου Κώστα Χατζημιχαήλ έγινε η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει Πρόεδρος, μίλησε στον MAXIMUM FM και τον Δημήτρη Κολιό, παραχωρώντας την πρώτη συνέντευξη της. “Είναι μεγάλη τιμή για μένα, μια γυναίκα, να είμαι Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, η πρώτη στο συγκεκριμένο πόστο”, είπε αρχικά.

“Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την εμπιστοσύνη τους. Είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα, που θα εργαστούμε για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας, για την πόλη και τους καταστηματάρχες. Τόσο εγώ όσο και όλη η διοίκηση, είμαστε ανοιχτοί σε όλους τους εμπόρους. Οτιδήποτε χρειάζονται και τους απασχολεί, μην διστάσουν να ζητήσουν την άποψη μας και την βοήθεια μας. Όχι μόνο στα γραφεία αλλά και στο χώρο της επιχείρησης μου αν είναι επείγον.

Θα περάσουμε φυσικά και από όλα τα καταστήματα, για να γνωρίσουμε τους συναδέρφους, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οποίων θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας. Στόχος είναι να πάμε ένα βήμα παραπέρα όλοι όσοι συγκροτούμε αυτή την φοβερή ομάδα, τον Εμπορικό μας σύλλογο. Πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε χάρη στη συνεργασία και την κοινή δουλειά, γιατί μόνη μου δεν θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα. Με αυτή τη νοοτροπία και το σκεπτικό άλλωστε δουλεύω και λειτουργώ ως επαγγελματίας και στην δουλειά και τις επιχειρήσεις μου”.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*