Διοικητής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου ή υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης το δίλημμα Λαζόπουλου

Διοικητής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου ή υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης το δίλημμα Λαζόπουλου

Αίτηση για την θέση του Διοικητή στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου που μένει κενή από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και παραιτήθηκε ο μέχρι τότε επικεφαλής του Στέφανος Καρακόλιας, έχει υποβάλλει από τον περασμένο Οκτώβριο στο υπουργείο Υγείας ο Δημήτρης Λαζόπουλος, που έχει παράλληλα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης.

Όπως είναι φυσικό, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής για την επιλογή του προσώπου το οποίο θα αναλάβει την διοίκηση στο… ταλαιπωρημένο και με πολλά προβλήματα Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, ο κ.Λαζόπουλος βρίσκεται σε δίλημμα. Γιατί σε περίπτωση που επιλεγεί, δεν θα μπορεί φυσικά να συνεχίσει παράλληλα τον προεκλογικό αγώνα. Να θυμίσουμε απλά, ότι ο επικεφαλής της παράταξης “Ενότητα για μια νέα πορεία στο δήμο Αλεξανδρούπολης”, διετέλεσε παλαιότερα Διοικητής τόσο στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όσο και σε αυτό της Αλεξανδρούπολης, με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και αργότερα Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ. Αυτή την θητεία του μάλιστα ανέφερε και ως προϋπηρεσία στην αίτηση του για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης.

Το συγκεκριμένο επαγγελματικό… παρελθόν πάντως, είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και σε πολλά στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα οποία εξέφρασαν έντονα τη διαφωνία τους για την πρόταση να στηρίξει την υποψηφιότητα του το κυβερνών κόμμα. Όμως ο αναπληρωτής Συντονιστής της Νομαρχιακής επιτροπής Μενέλαος Μαλτέζος, ο άνθρωπος που τον επέλεξε και έκανε τα πάντα για να τον επιβάλλει στους “συντρόφους” του, επέμενε πως δεν πρέπει να μένουν κάποιοι στην συγκεκριμένη… προϋπηρεσία του και τελικά κατάφερε να εγκριθεί η υποψηφιότητα του. Είναι πάντως άγνωστο, αν και πόσοι γνώριζαν ότι παράλληλα είχε υποβάλλει αίτηση για τη θέση του Διοικητή στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Επίσης να συμπληρώσουμε, ότι από τα τέλη Οκτωβρίου ο κ.Λαζόπουλος έχει αποχωρήσει από την εταιρεία SAOS Ferries όπου εργάζονταν μέχρι τότε.

Όσον αφορά τώρα την προεκλογική παρουσία και δραστηριότητα του ίδιου αλλά και του συνδυασμού του, αν και πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκαν κάποιοι υποψήφιοι σύμβουλοι, υπάρχει μαθαίνουμε προβληματισμός για την στασιμότητα και την έλλειψη… δυναμικής που περίμεναν πολλοί αλλά και υπόσχονταν κάποιοι άλλοι, με πρώτο τον κ.Μαλτέζο που όπως επισημάναμε υπήρξε υπέρμαχος της επιλογής Λαζόπουλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*