Δημοτική αρχή και στελέχη… χαμηλών προσδοκιών – Πανηγυρίζουν γι’ αυτή την απαράδεκτη “εικόνα” στο Π.Γ Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης!!!

Δημοτική αρχή και στελέχη… χαμηλών προσδοκιών – Πανηγυρίζουν γι’ αυτή την απαράδεκτη “εικόνα” στο Π.Γ Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης!!!

Αυτή την απαράδεκτη-ντροπιαστική “εικόνα” παρουσιάζει η κεντρική είσοδος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και μάλιστα μετά από… παρέμβαση των συνεργείων του δήμου Αλεξανδρούπολης. Τα στελέχη της παράταξης του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη όμως πανηγυρίζουν και… αλληλοσυγχαίρονται.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πόρου Σάκης Πεμούσης και εκ νέου υποψήφιος με την δημοτική παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του κ.Λαμπάκη, ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ την συγκεκριμένη φωτογραφία, δίνοντας μάλιστα… συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Κουκουράβα, τονίζοντας: “Ευχαριστώ αντιδήμαρχε για την γρήγορη επέμβαση σου ‘’ Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης κεντρική είσοδος ‘’. Πιστέψαμε ότι έτσι ήταν το συγκεκριμένη σημείο, η κεντρική είσοδος του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης πριν να υπάρξει η… γρήγορη επέμβαση των συνεργείων του δήμου και θα ακολουθούσε φωτογραφία με την κάλυψη αυτής της απαράδεκτης, τραγικής κατάστασης με άσφαλτο όλου του χώρου.

Όπως διευκρίνισε όμως ο κ.Πεμούσης μετά από σχετική μας ερώτηση, έδωσε συγχαρητήρια γιατί βούλωσαν κακήν-κακώς(φαίνεται άλλωστε ξεκάθαρα) οι δυο-τρεις τρύπες που υπήρχαν στο σημείο, προφανώς για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Τόσο… γρήγορη ήταν η επέμβαση του δήμου Αλεξανδρούπολης δηλαδή. Κι αφού πήγαν ως εκεί τα συνεργεία, δεν μπορούσαν μάλλον να ρίξουν τέσσερα-πέντε μέτρα άσφαλτο ώστε να εξαλειφθεί αυτή η κατάσταση-ντροπή στην κεντρική είσοδο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, έκαναν like και πολλοί ακόμα Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Βαγγέλη Λαμπάκη. Είναι ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι είναι χαμηλών προσδοκιών και πανηγυρίζουν για τα αυτονόητα. Που και αυτά δεν γίνονται σωστά και όπως πρέπει. Αυτοί λοιπόν ζητούν να τους ψηφίσουν ξανά οι δημότες της Αλεξανδρούπολης ως “¨η καλύτερη δημοτική αρχή στην Ελλάδα” που επαναλαμβάνει συχνά ο κύριος Λαμπάκης.

Υ.Γ: Όπως είδα, σε αυτούς που έκαναν like και τους άρεσε η συγκεκριμένη ανάρτηση, βρίσκεται και ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος, τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν υποψήφιο με τη Ν.Δ στο νομό Έβρου. Δεν ξέρω αν το έκανε λόγω της φιλίας του με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Κουκουράβα ή επειδή είναι γνωστό ότι στηρίζει τον Βαγγέλη Λαμπάκη γιατί πήρε την επίσημη στήριξη του κόμματος του, αλλά ισχύει προφανώς και γι’ αυτόν το… χαμηλών προσδοκιών που γράψαμε για τους δημοτικούς συμβούλους.