Αυτές είναι οι… άμεσες παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής Λαμπάκη στην συνοικία Άβαντος

Αυτές είναι οι… άμεσες παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής Λαμπάκη στην συνοικία Άβαντος

Έχουν περάσει περισσότεροι από τρεις μήνες, που ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης επισκέφθηκε τον περασμένο Οκτώβριο την συνοικία στο τέρμα της οδού Άβαντος όπου μένουν οι συμπολίτες μας μουσουλμάνοι και υποσχέθηκε άμεσες παρεμβάσεις για την βελτίωση της κατάστασης.

Σε συμφωνία και συνεργασία με τον υποψήφιο της παράταξης του στις εκλογές του Μαίου, το δάσκαλο και Πρόεδρο του Συλλόγου «Αλληλεγγύη – Ανάπτυξη Ελλήνων Πολιτών Μουσουλμάνων» στο θρήσκευμα με μητρική γλώσσα τα τούρκικα Δαγκλή Γιασάρ τον οποίο πήγε προφανώς να… αβαντάρει, υπήρξε η δέσμευση εκ μέρους του κ.Λαμπάκη πως η πραγματοποίηση αυτών των έργων θα ξεκινήσει άμεσα, όπως διαβάζουμε στα ρεπορτάζ εκείνης της χρονικής περιόδου. Είχε δοθεί άλλωστε μεγάλη επικοινωνιακή προβολή στην συγκεκριμένη επίσκεψη, αφού στα 9 χρόνια της παρουσίας του στη δημοτική αρχή, δεν είχε κάνει ουσιαστικά τίποτα για την πολύ προβληματική αυτή περιοχή.

Τις δυο φωτογραφίες που βλέπετε μας τις έστειλαν κάτοικοι από τον μαχαλά της οδού ΄Αβαντος και είναι χθεσινές. Στην μία είναι ρέμα, κάθετο στην οδό Άβαντος μέσα στην συνοικία και ονομάζεται ρέμα Τουρατζή. Αν καθαρίστηκε ή όχι από τα συνεργεία του δήμου όπως δεσμεύθηκε πως θα συμβεί άμεσα ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και έβγαινε να πανηγυρίζει τις επόμενες ημέρες με δηλώσεις του ο κ.Δαγκλή Γιασάρ, μπορείτε να το διαπιστώσετε. Επίσης, βλέπετε την απαράδεκτη κατάσταση με σκουπίδια επίσης πεταμένα, όπως και μέσα στο ρέμα, σε άλλα σημεία του συνοικισμού. Τα είδε μάλιστα και ο Νίκος Παπανδρέου στην πρόσφατη επίσκεψη του εκεί.

Εκτός από τους αριθμούς που κόλλησαν λοιπόν και την “ονοματοδοσία” των δρόμων σε Πάροδο Α,Β. Γ και ούτε καθ΄εξής, τίποτα από όσα υποσχέθηκαν Βαγγέλης Λαμπάκης και Κώστας Γκοτσίδης που τον συνόδευε, αλλά και εγγυήθηκε στους συνδημότες του μουσουλμάνους ο Δαγκλή Γιασάρ πως θα πραγματοποιηθούν, δεν έχει γίνει. Για να μην αναφέρουμε την πρόταση στη ΓΑΙΟΣΕ για παραχώρηση κτιρίου ώστε να στεγαστεί το Μουσουλμανικό σχολείο που αντιμετωπίζει χρόνια τώρα έντονοι στεγαστικό πρόβλημα και αφού 9 χρόνια η δημοτική αρχή δεν έκανε τίποτα, υποσχέθηκε πως μέσα σε 50 ημέρες από τον περασμένο Οκτώβρη θα είχε ευχάριστα νέα. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση και γι’ αυτό.

Στις δεσμεύσεις ήταν και η τοποθέτηση επιπλέον κάδων σκουπιδιών, η συνεχής αποκομιδή των απορριμμάτων, αλλά όπως ήδη μας κατήγγειλαν οι κάτοικοι, τίποτα από αυτά δεν έχει υλοποιηθεί. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που είναι άλλωστε και χαρακτηριστικό του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Αλεξανδρούπολη: Έβαλαν αριθμούς στα σπίτια, αλλά δεν μαζεύουν τα σκουπίδια στην συνοικία της Άβαντος

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*