Συνεχίζονται οι προσπάθειες εκτουρκισμού της μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης – Το ελληνικό Κράτος (διαχρονικά)… κοιμάται

Συνεχίζονται οι προσπάθειες εκτουρκισμού της μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης – Το ελληνικό Κράτος (διαχρονικά)… κοιμάται

Η γειτονική Τουρκία με μύριους τρόπους προσπαθεί να εκτουρκίσει με κάθε τρόπο την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη, χρησιμοποιώντας ακόμα και “αθώες” σειρές κινουμένων σχεδίων της TRT Çocuk. Την ίδια στιγμή που το ελληνικό Κράτος διαχρονικά… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και όταν ξυπνήσει(αν ξυπνήσει) θα είναι πλέον αργά.

Όπως γράφει το tourkikanea.gr, την Ξάνθη και την Κομοτηνή επισκέφθηκαν χθες και σήμερα οι ήρωες του Rafadan Tayfa, με μια μουσική παράσταση της πολυαγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων της TRT Çocuk που ήρθε από την Τουρκία για τέσσερις παραστάσεις. Δόθηκε χθες μια παράσταση στις δώδεκα το μεσημέρι στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης και σήμερα τρεις παραστάσεις στις 12:00, 15:00 και 18:00 στο Πολιτιστικό Κύτταρο ΡΕΞ την Κυριακή. Η είσοδος φυσικά ήταν δωρεάν.

Και μετά…αναρωτιόμαστε ανόητα “Μα γιατί το κόμμα της Άγκυρας” παίρνει σοβιετικά ποσοστά σε αρκετά μειονοτικά χωριά; Παίρνει γιατί σαν κράτος είσαι ανύπαρκτος και ενίοτε συνεργείς και στον εκτουρκισμό τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*