Μια Εβρίτισσα, η Στεφανία Θεμελάκη- Van Leerdam, διακρίνεται στο Καλλιτεχνικό πατινάζ στην Ολλανδία

Μια Εβρίτισσα, η Στεφανία Θεμελάκη- Van Leerdam, διακρίνεται στο Καλλιτεχνικό πατινάζ στην Ολλανδία

Μια Εβρίτισσα, η Στεφανία Θεμελάκη-Van Leerdam, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία αλλά έχει καταγωγή από το Ισαάκιο Διδυμοτείχου, διακρίνεται στο Καλλιτεχνικό πατινάζ στην Ολλανδία.

Η Στέφανι .όπως την φωνάζουν οι δικοί της, μένει με την οικογένεια της στην Ουτρέχτη και ασχολείται εδώ και χρόνια με το καλλιτεχνικό πατινάζ και έχει πάρει αρκετούς τίτλους και διακρίσεις. Πριν λίγες ημέρες έλαβε μέρος στο Κύπελλο Πάγου 2019 που πραγματοποιήθηκε στην ολλανδική πόλη στην Ηasselt και διακρίθηκε πάλι, κάνοντας περήφανους όχι μόνο την οικογένεια τους, αλλά και όλους στο χωριό της στον Έβρο, το οποίο βρίσκεται ως γνωστόν λίγο έξω από το Διδυμότειχο.

Όπως λένε οι συγχωριανοί της, η νεαρή κοπέλα έρχεται κάθε χρόνο στο Ισαάκιο τα καλοκαίρια με τους γονείς και τους παππούδες της, από την μεγάλη οικογένεια Θεμελάκη που υπάρχει στο χωριό. Παρόλο που γεννήθηκε και μεγαλώνει στην Ολλανδία, αγαπάει πολύ την Ελλάδα, ενώ όλοι στην οικογένεια της τηρούν τα ήθη και έθιμα του τόπου μας, του Έβρου και της Θράκης.