Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στις 11-12 Φεβρουαρίου

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στις 11-12 Φεβρουαρίου

Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησς στον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης, θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, στις 11 και 12 Φεβρουαρίου, αφού ήδη ορίστηκε Εκλογική Γενική Συνέλευση για την Δευτέρα 11 του μήνα στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου.

Πριν λίγες ημέρες και μετά την παραίτηση του Προέδρου Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ. έγινε ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου και εκλέχθηκε νέα Πρόεδρος η Βίβιαν Κουρμπανιάν, μέχρι τότε Γενική Γραμματέας. Όμως τέσσερα από τα μέλη του Δ.Σ παραιτήθηκαν, θεωρώντας ότι δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες και έτσι αποφασίστηκε η άμεση σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης από την οποία θα προκύψει η νέα διοίκηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και των νόμων που προβλέπουν την λειτουργία του.

Οι υποψηφιότητες των συνδυασμών και των υποψηφίων συμβούλων, μπορούσαν να κατατεθούν από την Παρασκευή που υπήρξε η πρόσκληση για την πραγματοποίηση της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, μέχρι χθες Δευτέρα έως και τις 3 το μεσημέρι και φυσικά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Όσοι τις κατέθεσαν θα διεκδικήσουν πλέον την ψήφο των συναδέρφων τους μελών του Εμπορικού Συλλόγου της Αλεξανδρούπολης.

Η Πρόεδρος Βίβιαν Κουρμπανιάν μιλώντας σήμερα στον MAXIMUM FM και τον Δημήτρη Κολιό γι’ αυτές τις εξελίξεις και την προκήρυξη των εκλογών, τόνισε: “Κάποια μέλη, τέσσερα στον αριθμό, θεώρησαν μέσα στο διοικητικό συμβούλιο ότι η διαδικασία δεν τηρήθηκε σωστά και παραιτήθηκαν. Θεωρήσαμε σωστό ως διοίκηση, προκειμένου να λειτουργήσει άμεσα και γρήγορα ο Εμπορικός Σύλλογος γιατί έχουμε πολλά θέματα να λύσουμε από δω και πέρα, έπρεπε να γίνουν οι διαδικασίες γρήγορα. Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η Γ.Σ και οι εκλογές στις 11 και 12 Φεβρουαρίου. Ακολουθήσαμε όσα προβλέπει ο νόμος και το Καταστατικό και οι εκλογές θα γίνουν στις 11  και 12 Φεβρουαρίου.

Καλούμε όλα τα μέλη να έρθουν να ψηφίσουν, να μας στηρίξουν, για να συνεχίσουμε την δουλειά μας στον σύλλογο και να λύσουμε τα θέματα που μας απασχολούν όλους. Κινηθήκαμε βάση όσων προβλέπονται στο Καταστατικό μας και τους νόμους. Η ομάδα μας είναι πιο δυνατή από ποτέ. Συμπεριλάβαμε και κάποια νέα μέλη που είναι μαζί μας στον συνδυασμό και προχωρούμε μπροστά”. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*