Εμφανίστηκε ο Δ.Πέτροβιτς: Τι αναμένεται ν’ ανακοινώσει σε συνεντεύξεις τύπου την Πέμπτη σε Κομοτηνή, Καβάλα

Εμφανίστηκε ο Δ.Πέτροβιτς: Τι αναμένεται ν’ ανακοινώσει σε συνεντεύξεις τύπου την Πέμπτη σε Κομοτηνή, Καβάλα

Για “εξαφανισμένο” επί μεγάλο χρονικό διάστημα Δημήτρη Πέτροβιτς, όσον αφορά τον προεκλογικό αγώνα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης όπου έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης γράφαμε στο Evros-news.gr και τελικά… εμφανίστηκε. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Έβρου θα δώσει δυο συνεντεύξεις τύπου την Πέμπτη σε Κομοτηνή και Καβάλα.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρουν οι ανακοινώσεις του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Πέτροβιτς θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, ως εξής:

Στην Κομοτηνή, στις 10:00, στο ξενοδοχείο «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» στην αίθουσα «ΝΥΜΦΑΙΑ», προς διευκόλυνση των δημοσιογράφων των νομών Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης.

Στην Καβάλα, στις 13:00, στο ξενοδοχείο «LUCY», στην αίθουσα «ΑΝΤΙΣΑΡΑ», προς διευκόλυνση των δημοσιογράφων των νομών Καβάλας και Δράμας.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο κ.Πέτροβιτς θα ανακοινώσει το όνομα του συνδυασμού του αλλά και το λογότυπο, ενώ θα αναφερθεί φυσικά και στις κινήσεις ποτυ έχει κάνει όλο το προηγούμενο διάστημα χωρίς να την γνωστοποιήσει, αλλά και σε όσα προγραμματίζει στη συνέχεια.

Ονόματα υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων δεν πρόκειται πάντως να ανακοινώσει. Μπορεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του να υποστηρίζουν πως έχει ήδη “κλείσει” το ψηφοδέλτιο του στο νομό Έβρου και πηγαίνει ικανοποιητικά και στους άλλους τέσσερις νομούς της Πεεριφέρειας ΑΜ-Θ, αλλά αν δεν υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις ονομάτων, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο. Το πιθανότερο είναι να αρχίσει ανακοινώσεις ονομάτων υποψηφίων τον Μάρτιο.

-“Εξαφανισμένος” εδώ και πολύ καιρό, χωρίς προεκλογική δραστηριότητα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς