Πατακάκης: Φυσικά και θα είμαι κανονικά υποψήφιος, παρά την αργία – Θα τον ανακοινώσει  ο Τοψίδης;

Πατακάκης: Φυσικά και θα είμαι κανονικά υποψήφιος, παρά την αργία – Θα τον ανακοινώσει ο Τοψίδης;

Την κατηγορηματική του θέση πως θα είναι κανονικά υποψήφιος στο νομό Δράμας με την “Περιφερειακή Σύνθεση” του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χριστόδουλου Τοψίδη στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου, εκφράζει συνέχεια τις τελευταίες ημέρες ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης.

Μπορεί να τέθηκε ως γνωστόν σε αργία με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης κ. Ιωάννη Σάββα, μέχρις ότου οι δικαστικές αποφάσεις που τον αφορούν καταστούν αμετάκλητες, αλλά ο ίδιος ούτε θέλει να ακούει για το ενδεχόμενο να μην είναι στο ψηφοδέλτιο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου, στο πλευρό του οποίου είναι άλλωστε από την πρώτη στιγμή. Αν και έχει καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος στις 15 Νοεμβρίου 2017 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Δράμας και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση του δεν θα τελειώσει ως τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δεν θέλει ούτε να ακούει ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος.

Θα τον ανακοινώσει στις 17 Φεβρουαρίου;

Από την πλευρά του ο κ.Τοψίδης, που χθες δήλωσε στον MAXIMUM FM και την εκπομπή του Δημήτρη Κολιού, ότι τελικά στις 17 Φεβρουαρίου και όχι στις 10 του ίδιου μήνα που είχε αρχικά προγραμματιστεί, θα ανακοινώσει στην Καβάλα τα πρώτα ονόματα υποψήφιων Περιφερειακών του συμβούλων και από τους πέντε νομούς της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Θα είναι μεταξύ αυτών ο κ.Πατακάκης, που παραμένει σε αργία μετά την απόφαση του δικαστηρίου σε βάρος του, που ανάγκασε τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας-Θράκης να τον θέσει σε αργία;

Μέχρι τώρα για το συγκεκριμένο θέμα ο υποψήφιος απ’ τον Έβρο Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης… δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Οι πληροφορίες θέλουν άλλους στενούς συνεργάτες του να επισημαίνοπυν πως πρέπει να… ζυγίσει τα πράγματα πριν κατασταλάξει, γιατί μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην “εικόνα” της παράταξης του η παρουσία ενός υποψηφίου με τέτοιες εκκρεμότητες.  Οπότε τίποτα δεν αποκλείεται και μάλλον θα περιμένουμε άλλες 10 μέρες να το πληροφορηθούμε.

-Σε αργία τέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Α.Πατακάκης (υποψήφιος με Τοψίδη), με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Γιατί μπορεί ο Αργύρης Πατακάκης να ήταν από τους πρωτεργάτες της κίνησης Τοψίδη και να θεωρείται ένα από τα… πρωτοπαλίκαρα του, αλλά σίγουρα ακούει και μετράει τις απόψεις  των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα του και μετά την απόφαση να τεθεί σε αργία από τα καθήκοντα του, λόγω των δικαστικών του θεμάτων είναι φυσικό να  προβληματίζονται. Γιατί κανένας δεν θα ήθελε να έχει στο ψηφοδέλτιο του κάποιον που αντιμετωπίζει τέτοιου είδους μπλεξίματα.