Έντονη προεκλογική δραστηριότητα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Χ.Τοψίδη – Ανακοίνωσε ότι παραβρέθηκε σε… 3 πίτες ΝΟΔΕ

Έντονη προεκλογική δραστηριότητα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Χ.Τοψίδη – Ανακοίνωσε ότι παραβρέθηκε σε… 3 πίτες ΝΟΔΕ

Για την έντονη προεκλογική του δραστηριότητα τον τελευταίο καιρό, θέλησε να ενημερώσει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης, με το πρώτο δελτίο Τύπου το οποίο εξέδωσε για τον συγκεκριμένο τομέα, άσχετα αν έχει ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα του εδώ και 2,5 μήνες και συγκεκριμένα στις 18 Νοεμβρίου.

Όλο αυτό το διάστημα, προφανώς και πραγματοποίησε επισκέψεις και συναντήσεις, αλλά επίσημα δεν είχε προβεί ο ίδιος και η παράταξη του “Περιφερειακή Σύνθεση” στην παραμικρή ανακοίνωση. Μόνο για τοποθετήσεις και δηλώσεις επί διαφόρων θεμάτων είχε εκδώσει σχετικά δελτία Τύπου. Πριν λίγη ώρα όμως μας ενημέρωσε για τις επισκέψεις του υποψηφίου Περιφερειάρχη από 30/1 εως 2/2 2019 και πληροφορηθήκαμε ότι ο κ.Τοψίδης διοχέτευσε όλη την προεκλογική του δραστηριότητα και ενέργεια με την παρουσία σε τρεις… πίτες. Ναι, σωστά διαβάσατε. Όλη η προεκλογική δραστηριότητα του ανθρώπου ο οποίος θέλει να εκλεγεί και να διοικήσει την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, από τις 18 Νοεμβρίου 2018 έως σήμερα 6 Φεβρουαρίου 2019, αναλώθηκε στο ότι (σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του) παραβρέθηκε μέσα σε 3 ημέρες στην κοπή της πίτας των ΝΟΔΕ Καβάλας, Κομοτηνής και Ξάνθης.

“Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Περιφερειακή Σύνθεση» και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2019 παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟ.ΔΕ. Καβάλας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Χρ. Τοψίδης συναντήθηκε με τον κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 ο κ. Χριστόδουλος Τοψίδης παραβρέθηκε στην κοπή πίτας της ΝΟ.ΔΕ. Κομοτηνής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε συνάντηση με το κ. Κ. Καραμανλή, Βουλευτή Σερρών.

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου ο κ. Χριστόδουλος Τοψίδης παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟ.ΔΕ. Ξάνθης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον Ευρωβουλευτή και πρώην Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη”.

Άγαρμπη προσπάθεια να εμφανιστεί ως “εκλεκτός” της

Νέας Δημοκρατίας, όσο αυτή δεν ξεκαθαρίζει τα πράγματα 

Είναι φυσικά ξεκάθαρο και το καταλαβαίνουν ακόμα και μικρά παιδιά, ότι πρόκειται για μια ξεκάθαρη,… κουτοπόνηρη αλλά… άγαρμπη προσπάθεια του κ.Τοψίδη, να εμφανιστεί ως “εκλεκτός” της Νέας Δημοκρατίας, αφού στους 2,5 μήνες που “τρέχει” η υποψηφιότητα του, το μόνο που ανακοίνωσε επίσημα ως προεκλογική δραστηριότητα, είναι η παρουσία σε εκδηλώσεις τριών Νομαρχιακών Επιτροπών (ΝΟΔΕ) του κόμματος και η φωτογράφιση του με κορυφαία στελέχη της. Όπως ο πρώην Πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Ευρωβουλευτής και πρώην υπουργός Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, είχε παραστεί και στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Έβρου, αλλά τότε δεν ανακοίνωσε το παραμικρό. Ούτε φωτογραφία έβγαλε με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ Κώστα Τσιάρα, ούτε έκανε κάποια ανακοίνωση. Είναι λοιπόν ολοφάνερο, ότι με την σημερινή του κίνηση προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, να… θολώσει τα νερά στον κόσμο που υποστηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να δείξει ότι μπορεί να ανακοινώθηκε επίσημα η στήριξη στο νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, αλλά ο ίδιος όχι μόνο δεν έχει καμιά επίπτωση ως “αντάρτης”, αλλά τόσο οι ΝΟΔΕ δεν έχουν πρόβλημα να τον καλούν στις εκδηλώσεις τους όσο και τα κορυφαία στελέχη να φωτογραφίζονται μαζί του.

Είναι προφανές, ότι οι Μεϊμαράκης, Καραμανλής και Κεφαλογιάννης, φωτογραφήθηκαν με πάρα πολλούς, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε παρόμοιες εκδηλώσεις. Όπως επίσης, ότι δεν θα γνώριζαν βγάζοντας την αναμνηστική φωτογραφία με τον κ.Τοψίδη, ότι αυτός… κουτοπόνηρα θα προσπαθούσε να το εκμεταλλευθεί επικοινωνιακά. Αυτός καλά κάνει για τον εαυτό του, άλλωστε ο ίδιος και οι συνεργάτες του όλο αυτό τον καιρό υποστηρίζουν ότι μπορεί να πήρε επίσημα το χρίσμα ο Μέτιος και ο ίδιος να είναι “αντάρτης”, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα το κόμμα που αν΄ξκει με την υποψηφιότητα του, ούτε είχε μέχρι τώρα την παραμικρή επίπτωση.

Γι’ αυτό η Ν.Δ θα πρέπει να σταματήσει αυτό το… θέατρο του παραλόγου και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Για να μην συνεχίσει να… σέρνεται όλη αυτή η σύγχιση, που ευνοεί ξεκάθαρα τον Χριστόδουλο Τοψίδη μια και ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει και φυσικά η εκμετάλλευση της αδράνειας της σε κεντρικό επίπεδο. Γιατί αν χάσει τις εκλογές αυτός που επέλεξε ο Πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης, ο νυν Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος δηλαδή, θα είναι και ήττα της επιλογής του ίδιου.

Υ.Γ: Όλο αυτό το διάστημα, ο επικεφαλής της “Περιφερειακής Σύνθεσης” Χριστόδουλος Τοψίδης, δηλώνει ότι ο συνδυασμός του είναι ανεξάρτητος, αδέσμευτος, συνθέτει όλους τους πολιτικούς και κομματικούς χώρους, δεν μπορεί να τον καπηλευθεί κανένα κόμμα, αλλά το μοναδικό δελτίο Τύπου για τις δραστηριότητες του, αφορά την παρουσία του σε εκδηλώσεις κοπής πίτας τριών Νομαρχιακών Επιτροπών της Ν.Δ.

Ένα σχόλιο

  1. Δεν είμαι ρομπότ

    Το βρήκε το φλουρί;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*