Πεζόδρομος οδού Κύπρου: Πεζοί-αυτοκίνητα σημειώσατε… 2

Πεζόδρομος οδού Κύπρου: Πεζοί-αυτοκίνητα σημειώσατε… 2

Την ίδια στιγμή που ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης συνέχισε να οργανώνει επικοινωνιακές φιέστες για την υπογραφή συμβάσεων κατασκευής έργων που μετά από πολύχρονες καθυστερήσεις έφτασε η στιγμή να ανατεθούν σε αναδόχους (η ανάπλαση παραλιακής ζώνης και το Λύκειο Φερών συμπτωματικά στην ίδια εταιρεία SOLIS A.E από την Λάρισα), ένα άλλο έργο του, για το οποίο ήρθε σε άγρια κόντρα με την συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών της Αλεξανδρούπολης, παρουσίαζε “εικόνα” που τον εξέθετε.

Μιλάμε για την οδό Κύπρου, η πεζοδρόμηση της οποίας αποτελεί σίγουρα… μηνείο αλαζονείας, εγωισμού και αμετροέπειας του κ.Λαμπάκη, ο οποίος δεν άκουσε τις διαμαρτυρίες της συντριπτικής πλειοψηφίας και προχώρησε τα έργα, για τα οποία ακόμα και παρέμβαση της Δικαιοσύνης υπήρξε με προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι πριν λίγη ώρα στην Αλεξανδρούπολη. Στον πεζόδρομο της οδού Κύπρου κυκλοφορούν περισσότερα αυτοκίνητα, παρά άνθρωποι. Γιατί όπως έχει ειπωθεί πολύ εύστοχα, αυτός ο δρόμος όπως τον έκανε με την ισχυρογνωμοσύνη, την περιφρόνηση της άποψης των πολιτών και τον ετσιθελισμό του ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης, “ούτε θα αγαπηθεί, ούτε θα περπατηθεί”.