Πάρκο Προσκόπων Αλεξανδρούπολης: Δυο χρόνια ο δήμος δεν μπόρεσε να βάλει πίσω την πινακίδα

Πάρκο Προσκόπων Αλεξανδρούπολης: Δυο χρόνια ο δήμος δεν μπόρεσε να βάλει πίσω την πινακίδα

Την ίδια στιγμή που η δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη αποφάσισε… ελαφρά τη καρδία το κόψιμο των δέντρων στην παραλιακή, πυροδοτώντας τεράστιες αντιδράσεις του κόσμου, δεν έχει καταφέρει ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ να αποκαταστήσει την ξυλοκατασκευή με την επιγραφή στο Πάρκο Προσκόπων.

Συγκεκριμένα, όπως μας κατήγγειλαν πολίτες της Αλεξανδρούπολης, πριν από δυο χρόνια οι Πρόσκοποι αποφάσισαν να κατεβάσουν τους ξύλινους κοιλοδοκούς και την επίσης ξύλινη πινακίδα που υπήρχε στην είσοδο του Πάρκου Προσκόπων επί χρόνια και του έδινε ένα όμορφο… χρώμα, επειδή οι κοιλοδοκοί διαπιστώθηκε ότι σάπισαν και υπήρχε κίνδυνος για πρόκληση ατυχήματος.

Σε συνεννόηση με τον δήμο Αλεξανδρούπολης λοιπόν την κατέβασαν και βρίσκεται στην βάση των Ναυτοπροσκόπων, περιμένοντας να υλοποιηθεί η δέσμευση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Κουκουράβα, για άμεση επανατοποθέτηση της, αφού φυσικά υπήρχε αντικατάσταση των σάπιων κοιλοδοκών με άλλους σε καλή κατάσταση.

Πέρασαν δυο ολόκληρα χρόνια και αυτό δεν έγινε. Άλλωστε όπως λένε συχνά ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης και οι συνεργάτες του, με πρώτο τον κ.Κουκουράβα, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τις πολύχρονες καθυστερήσεις με τις οποίες πραγματοποιούνται τα έργα, αν δεν περάσουν 3 με 4 χρόνια δεν μπορεί να υλοποιηθούν. Οπότε, όσοι διαμαρτύρονται για την μη τοποθέτηση της συγκεκριμένης όμορφης πινακίδας, ας κάνουν υπομονή άλλα… δυο χρόνια τουλάχιστον.