Συγκίνηση για την Πηγή Δεβετζή στο “Πάμε Πακέτο”και την επίσης Εβρίτισσα αθλήτρια Σπυριδούλα Ναζίρη

Συγκίνηση για την Πηγή Δεβετζή στο “Πάμε Πακέτο”και την επίσης Εβρίτισσα αθλήτρια Σπυριδούλα Ναζίρη

Συγκίνηση για την κορυφαία Εβρίτισσα πρωταθλήτρια του τριπλούν Πηγή Δεβετζή, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής “Πάμε Πακέτο” του ALPHA, αφού συνάντησε εκεί την επίσης συμπατριώτισσα αθλήτρια στο τριπλούν Σπυριδούλα Ναζίρη.

Η Σπυριδούλα, που ξεκίνησε το ίδιο άθλημα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και είχε ως προπονήτρια το ίνδαλμα της, την Πηγή Δεβετζή, της έστειλε… πακέτο στη συγκεκριμένη εκπομπή που παρουσιάζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ένα μετάλλιο που είχε κατακτήσει στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στο Ολυμπιακό στάδιο, με προπονήτρια την ίδια στο ξεκίνημα της αθλητικής της καριέρας. Η ταλαντούχα Εβρίτισσα Σπυριδούλα Ναζίρη, που τώρα είναι αθλήτρια του Άρη Θεσσαλονίκης και κατάγεται από την Σιταριά Διδυμοτείχου,

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη και για τις δυο συμπατριώτισσες μας, αφού θυμήθηκαν το ξεκίνημα της συνεργασίας τους, η Πηγή Δεβετζή και τον συγχωρεμένο πατέρα της και όσα της έλεγε όταν ανέλαβε να προπονεί την Σπυριδούλα, της οποίας την πορεία όπως αποδείχθηκε συνεχίζει να παρακολουθεί και να αισθάνεται φυσικά περήφανη που συνέβαλλε και αυτή στην επιτυχημένη της παρουσία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ  

Η Πηγή άνοιξε το πακέτο της και θυμήθηκε τη δύσκολη διαδρομή της από την Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα, όπου ήρθε για να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Μίλησε για την «εκτόξευση» της καριέρας της με την κατάκτηση των ολυμπιακών μεταλλίων αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί εις βάρος της, στο πρόσφατο παρελθόν.