Μαζέψτε τον: Άγρια επίθεση Γ.Κουκουράβα εναντίον όσων δημοτών αντέδρασαν στο κόψιμο των δέντρων!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζέψτε τον: Άγρια επίθεση Γ.Κουκουράβα εναντίον όσων δημοτών αντέδρασαν στο κόψιμο των δέντρων!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιος να τον μαζέψει, γιατί ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας έχει… ξεφύγει και το θράσος του έχει ξεπεράσει και το (μεγάλο είναι αλήθεια) μπόι του. Πριν λίγη ώρα εξαπέλυσε άγρια, απαράδεκτη, ειρωνική επίθεση εναντίον όσων δημοτών της Αλεξανδρούπολης αντέδρασαν στο κόψιμο των δέντρων της παραλιακής, με δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του e-evros.gr.

Παράλληλα είπε ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ στο θέμα του Δασαρχείου, διαψεύδοντας όσα ο ίδιος υποστήριξε την Παρασκευή στον MAXIMUM FM και τον Δημήτρη Κολιό, αφού ΕΓΓΡΑΦΟ που να λέει το ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ότι ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ, αποδείχθηκε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Μάλιστα με το γνωστό… ύφος χιλίων καρδιναλίων δήλωσε ότι μόνο… 10 άτομα είναι αυτά που αντιδρούν για πολιτικές σκοπιμότητες και η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών της πόλης δίνουν συγχαρητήρια στην δημοτική αρχή, που μετά από 35 χρόνια ξεκίνησε την ανάπλαση της παραλιακής. Το ότι από το 2010 είναι δήμαρχος ο Βαγγέλης Λαμπάκης και δεν έκανε 9 χρόνια τώρα τίποτα, προφανώς είναι μια λεπτομέρεια για τον κ.Κουκουράβα. Μην ξεχνάμε, ότι ο ίδιος ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής και στην περίπτωση της πεζοδρόμησης της οδού Κύπρου, όπου και πάλι εξέθεσε με τους χειρισμούς και τις δηλώσεις του όχι μόνο τον κ.Λαμπάκη, αλλά και όλους τους συναδέρφους του στη δημοτική αρχή, ενώ όσα έγιναν προκάλεσαν την παρέμβαση του Εισαγγελέα, που διέταξε προκαταρκτική εξέταση και τον κάλεσε για διευκρινίσεις.

-Αλεξανδρούπολη: Έκοψαν πρωί-πρωί όλα τα δένδρα της παραλιακής οδού

Άγριες ειρωνείες για όσους διαφώνησαν

με το κόψιμο των δέντρων της Παραλιακής

Ο Γιώργος Κουκουράβας ξεκίνησε με άγρια, ειρωνική επίθεση σε όσους αντέδρασαν στο κόψιμο των δέντρων ηλικίας πολλών δεκαετιών.  “Ευχαριστώ τους συμπολίτες, αυτή την μικρή μερίδα, η οποία το Σαββατοκύριακο αναλώθηκε σε ώρες πάνω στα πληκτρολόγια, των τάμπλετς και των ηλεκτρονικών υπολογιστών, προκειμένου να γράψει κακεντρεχή σχόλια κατά της δημοτικής αρχής, με μοναδικό σκοπό την πολιτική σκοπιμότητα. Γιατί μόνο αν έχεις πολιτική σκοπιμότητα, μπορείς να γράψεις τέτοια σχόλια.

-Αλεξανδρούπολη: Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις του κόσμου για την κοπή των δέντρων στην παραλιακή

Εγώ δεν κατάλαβα, όλο το Σαββατοκύριακο γιατί τόσα σχόλια; Μας θεωρούνε ότι δεν είμαστε ευαίσθητοι στο πράσινο; Μα όποιος έχει ενδιαφερθεί και όποιος έχει συμμετάσχει στις διαβουλεύσεις που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια, βλέπει ότι μόνο πράσινο μπαίνει στην παραλία. Με υλικά οιοδομικά ελαφριά, όχι βαριά,. Δεν τσιμεντάρουμε δηλαδή και μπαίνει μόνο πράσινο. Επομένως ας σταματήσουν όλοι αυτοί, αυτοί οι 10 άνθρωποι οι οποίοι αναλώθηκαν το Σαββατοκύριακο σε κακενττρεχή σχόλια όπως είπα, ας σταματήσουνε και στο κάτω-κάτω άμα δεν ξέρουνε, έχω απευθύνει ανοιοχτή πρόσκληση να έρθουνε στην υπηρεσία να ενημερωθούνε και να καταλάβουνε τι κάνουμε.

Εγώ επιστρέφω αυτά τα σχόλια πίσω σε αυτούς τους κακεντρεχείς και πρέπει να πω ότι με τθις οπολιτικές σκοπιμότητες κακ με τέτοιυ είδους σχόλια δεν θα κερδίσουν τις εκλογές” συμπλήρωσε ο κ.Κουκουράβας. Καταλογίζοντας στους πολίτες της Αλεξανδρούπολης ότι δεν καταλαβαίνουν το… μεγαλείο του ανδρός, το δικό του δηλαδή.

Απολαύστε τα όσα είπε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κουκουράβας στην κάμερα του e-evros.gr

Γ. Κουκουράβας: Τι πραγματικά συμβαίνει με τα δέντρα στην παραλιακή

46 δέντρα μείον, 114 συν: οι αντιδράσεις & η απάντηση της Δημοτικής Αρχής Αλεξανδρούπολης!Πολλά ήταν τα "κακεντρεχή σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης" τις προηγούμενες ημέρες στην #Αλεξανδρούπολη αναφορικά με το κόψιμο των δέντρων στην παραλιακή ζώνη, στο εργοτάξιο της ανάπλασής της.Εμείς συναντήσαμε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο #Αλεξανδρούπολης τεχνικών υπηρεσιών και του ζητήσαμε να μας εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει!Δείτε και ακούστε στο video όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το συγκεκριμένο θέμα ενώ κάντε κλικ στο παρακάτω λινκ για το σχετικό ρεπορτάζ: https://goo.gl/J9F12Q

Gepostet von e-evros.gr am Montag, 11. Februar 2019

Την Παρασκευή έλεγε ότι το Δασαρχείο έδωσε άδεια

γιατί τα δέντρα ήταν άρρωστα και σήμερα ότι δεν έχει αρμοδιότητα!!!

Εκεί όμως που ξεπέρασε κατά πολύ σε θράσος και σε… κωλοτούμπα ακόμα και τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, ήταν στο θέμα του Δασαρχείου. Την Παρασκευή μιλώντας στον MAXIMUM FM και τον Δημήτρη Κολιό δήλωσε επί λέξη: “Τα χαρακτήρισε άρρωστα το Δασαρχείο μαζί με την Διεύθυνση Πρασίνου, με το τμήμα Πρασίνου και στη θέση τους μας υπέδειξαν τα κατάλληλα δέντρα που πρέπει να μπούνε και για αντοχή, γιατί εκεί υπάρχει ο νοτιάς που τα καταστρέφει. Κανείς δεν προέβλεψε τα προηγούμενα χρόνια το ριζικό σύστημα να είναι κάθετο και όχι εγκάρσιο και σήκωσαν τις πλάκες. Όπως μας είπαν όμως και από το Δασαρχείο και από την Διεύθυνση Πρασίνου ήταν δέντρα που δεν ήταν υγιή αλλά άρρωστα και έπρεπε να φύγουν”.

-Αλεξανδρούπολη: Περιμένουν τοποθετήσεις από Δασαρχείο, Οικολογική Εταιρεία Έβρου για τα κομμένα δέντρα οι πολίτες

Σήμερα στην τηλεοπτική του συνέντευξη έπαθε… αλτσχάιμερ και το ξέχασε, αφού έκανε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και είπε ότι υπάρχει έγγραφο του Δασαρχείου που δηλώνει… ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ για τα συγκεκριμένα δέντρα. Διαβάστε επί λέξη τί είπε: “Έχουμε έγγραφο από το Δασαρχείο από το 2016, το οποίο λέει τα εξής: “Εντός των πόλεων και των οικιστικών περιοχών, πάρκα και άλση, το περιαστικό πράσινο, κηρυγμένες δασωτέες και αναδασωτέες εκτάσεις εντός των πόλεων και οι κοινόχρηστες εκτάσεις που φέρουνε δασική βλάστηση, δεν προστατεύονται από την δασική υπηρεσία. Δηλαδή τι μας λέει εδώ πέρα; Ότι εφόσον δεν έχουμε άλση, πάρκα, αλλά έχουμε συστοιχίες δέντρων και συστοιχίες δέντρων είναι όλα αυτά ποπυ βλέπουεμ στους δρόμους της πόλης, υπεύθυνος είναι ο δήμος Αλεξανδρούπολης. Άρα εμείς τί κάναμες; Με βάση την τεχνική περιγραφή από την τεχνική υπηρεσία και την υπηρεσία πρασίνου, πήραμε την 33 του 2018 απόφαση της Ποιότητας Ζωής και μετά εκδώσαμε την οικοδομική άδεια μικρής κλίμακος η οποία απαιταίται προκειμένου να κόψουμε, να απομακρύνουμε αυτά τα δέντρα”.

Την περασμένη Παρασκευή ΕΛΕΓΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΑ δηλαδή ο Γιώργος Κουκουράβας, λέγοντας ότι υπάρχει έγγραφο του Δασαρχείου που τα χαρακτήρισε άρρωστα και έπρεπε να φύγουν”. Σήμερα είπε, χωρίς την παραμικρή ντροπή και δισταγμό, πως σύμφωνα με το έγγραφο του Δασαρχείου, δεν έχει αυτό καμιά ευθύνη για τα συγκεκριμένα δέντρα, αλλά ο δήμος Αλεξανδρούπολης. Αυτός, δηλαδή ο κ.Λαμπάκης, ο κ.Κουκουράβας και ο επίσης Αντιδήμαρχος Πρασίνου Χρήστος Ζιώγας (που χάθηκε αλήθεια αν και καθ ύλην αρμόδιος του θέματος αυτή η… ψυχή) και αποφάσισαν με τις υπηρεσίες τους ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ 32 δέντρα της Παραλιακής.

“Μας συγχαίρουν καθημερινά για την ανάπλαση”

Τέλος, ο κ.Κουκουράβας είπε ότι οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης συγχαίρουν τον ίδιο και την δημοτική αρχή καθημερινά για την ανάπλαση της παραλιακής, προφανώς και για τα δέντρα που έκοψαν.

“Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα που κατασκευάζονται τα έργα μας συγχαίρουν καθημερινά, γιατί μετά από 35 χρόνια σχεδιασμών, βρέθηκε μια δημοτική αρχή να προχωρήσει στην ανάπλαση του παραλιακού μετώπου. Ευχαριστώ τους συμπολίτες που καθημερινά μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας”. Απλά ξέχασε ότι από αυτά τα 35 χρόνια τα 9 που δεν έγινε τίποτα  είναι δήμαρχος ο Βαγγέλής Λαμπάκης.

-Αλεξανδρούπολη: Οργή πολιτών για τα κομμένα δένδρα – “Να δοθεί ΤΩΡΑ το έγγραφο του Δασαρχείου”

 

 

2 Σχόλια

 1. Απιστευτοι τυποι! Εκοψαν υγιεστατα δενδρα (οπως προκυπτει απο οτι απεμεινε) 40 χρονων μεσα στην ζωνη της παραλιας-Ποιος εχει αρμοδιοτητα μεσα στην ζωνη της παραλιας ; Μηπως το Δασαρχειο γιατι ειναι εδαφος που ανακτηθηκε απο την θαλασσα; – Με αδεια μικρης κλιμακας; Ποτε εκδοθηκε αυτη η αδεια; Ποιος υπεγραψε; Απο ποτε εκδιδονται αδειες μικρης κλιμακας μεσα στην ζωνη της παραλιας και του αιγιαλου; Θα μας κανετε την τιμη να μας την εμφανισετε; Γιατι λενε καθε μερα αλλα πραγματα; Κρυβονται η δεν ξερουν τι τους γινεται; Τα δενδρα αυτα επεζησαν κατω απο τις πιο αντιξοες συνθηκες-αλμυρο περιβαλλον, ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ- τσιμεντωση της ριζας τους απο τον Δημο , καμια γεωπονικη φροντιδα. Αντι να ενταχθουν ως μνημεια της φυσης στην αναπλαση κοπηκαν! Ποια δενδρα θα επιβιωσουν εκει;

 2. Ένα σορό κόσμος τους βρίζει για το κόψιμο κι αυτός στον κόσμο του….Μην τον πετύχω στο κέντρο μόνο έχει να ακούσει….!
  Κάτι μου λέει ότι δεν θα βάλουν όσα δεντράκια ήταν εκεί και θα βάλουν φώτα όπως έχουν τα πάρκα στην θέση τους.Ελπίζω να διαψευσθώ.
  Συνεργία δεν υπάρχουν να τα κάνει έλεγχο και να δουν αν είναι άρρωστα και να τα φροντίσουν? Στο σπίτι τους τα λουλούδια και τα δέντρα ξέρουν να τα περιποιούνται αυτά τα καημένα τα δεντράκια γιατί δεν ξέρουν?
  Το Δασαρχείο τι κάνει?
  Με αυτά τα δέντρα μεγαλώσαμε και θα γερνούσαμε αν δεν τα έκοβαν.
  40-45 χρόνια ζωής είχαν πριν κοπούν? λίγο ποιο πάνω είμαι εγώ.
  Ντροπή τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*