Συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη με τη διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη με τη διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ενημερωτική επίσκεψη και συνάντηση με την διοίκηση του αθλητικού συλλόγου “ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης”, πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και επικεφαλής της παράταξης “Δήμος για όλους-Πρώτα ΕΣΥ” Γιάννης Ζαμπούκης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Στην συζήτηση με τον Πρόεδρο κύριο Μεσινέζη και τα μέλη της  διοίκησης του ιστορικού συλλόγου, ο κ.Ζαμπούκης και οι συνεργάτες του ενημερώθηκαν για τα τμήματα, τις δραστηριότητες και τους στόχους του, ενώ συγχρόνως κατέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τα προβλήματα και τα αιτήματα που τους ανέφεραν.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης συνεχάρη την διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης για τις διακρίσεις του συλλόγου, την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και την συνολική προσφορά επί πολλές δεκαετίες στην πόλη. Επεσήμανε ότι η δημοτική αρχή έχει υποχρέωση και επιβάλλεται να στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στις καθημερινές προσπάθειες των ανθρώπων όλων των αθλητικών συλλόγων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού και την ανάδειξη της περιοχής μας μέσω αυτού.