Ο Εβρίτης Δημήτρης Βασιλούδης, νέος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης

Ο Εβρίτης Δημήτρης Βασιλούδης, νέος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης

Ένας Εβρίτης, ο Δημήτρης Βασιλούδης που κατάγεται από το χωριό Παλιούρι Διδυμοτείχου, είναι από χθες ο νέος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης.

Στον δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης, όπου είχαν προκριθεί ο συντοπίτης μας δικηγόρος μαζί με τον συνάδερφο του Τάσο Χατζηγιάννη, ψήφισαν 120 δικηγόροι μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου του νησιού και επικράτησε ο Δημήτρης Βασιλούδης λαμβάνοντας 70 ψήφους. Να σημειώσουμε ότι είχε αναδειχθεί πρώτος με 46 ψήφους και στις εκλογές που προηγήθηκαν με συνολικά 4 υποψηφίους, τους δυο που ήταν χθες υποψήφιοι συν τους Άρη Χατζηκομνηνό και Θέμη Κεφάλα, με κανέναν όμως από όλους να μην συγκεντρώνει την απόλυτη πλειοψηφία των συναδέλφων του.

Έτσι χθες Κυριακή 10 Φεβρουαρίου έγινε η επαναληπτική εκλογή μεταξύ των δυο πρώτων και επικράτησε ο καταγόμενος από το Παλιούρι Διδυμοτείχου Δημήτρης Βασιλούδης, που ζει εδώ και πολλά χρόνια με την σύζυγο και τους δυο γιους του Γιάννη και Βαγγέλη στην Μυτιλήνη, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Οι συνάδερφοι του έδειξαν την εμπιστοσύνη τους, επιβραβεύοντας την μαχητικότητα του στην διεκδίκηση των αιτημάτων τους, αλλά και το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Το Evros-news.gr και εγώ προσωπικά, συγχαίρουμε από καρδιάς τον Δημήτρη για την εκλογή του στην Προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του. Αισθάνομαι δε υπερήφανος που ένας συγχωριανός μου και πολύ καλός φίλος, αναδείχθηκε στην συγκεκριμένη θέση.

Κώστας Πιτιακούδης