Τέθηκε και σε αργία από την Αποκεντρωμένη μετά την καταδίκη για πλαστό πτυχίο ο Α. Βαμβακερός

Τέθηκε και σε αργία από την Αποκεντρωμένη μετά την καταδίκη για πλαστό πτυχίο ο Α. Βαμβακερός

Σε αργία τέθηκε από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας-Θράκης Ιωάννη Σάββα, ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης και εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, αλλά και πρώην Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Αντώνης Βαμβακερός, μετά την καταδίκη του σε  φυλάκιση 3 χρόνων με αναστολή για πλαστό πτυχίο.

Όπως αποκάλυψε το Evros-news.gr, ο κ.Βαμβακερός καταδικάστηκε στις 21 Ιανουαρίου για πλαστογραφία μετά χρήσεως από το Τριμελές Κακουργημάτων Κομοτηνής. Η υπόθεση αφορά την πλαστογράφηση πτυχίου από την Σερβία, το οποίο παρουσίασε στην υπηρεσία όπου εργαζόταν, τον ΟΣΕ και άρχισε η διερεύνηση της απ’ την Δικαιοσύνη μετά από καταγγελία που έγινε. Καταδικάστηκε για την συγκεκριμκένη κατηγορία πρωτόδικα, ενώ υπάρχουν και άλλα δικαστήρια με άλλες κατηγορίες για την ίδια υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Α.Βαμβακερός: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 χρόνων με αναστολή για πλαστογράφηση πτυχίου!!! – Μάρτυρας υπεράσπισης ο Β.Λαμπάκης

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης πάρθηκε μετά την απόφαση του δικαστηρίου και προφανώς κοινοποιήθηκε στον δήμο Αλεξανδρούπολης, με αποτέλεσμα ο Αντώνης Βαμβακερός να μην μετέχει πλέον στα δημοτικά συμβούλια, επειδή τέθηκε σε αργία μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι δικαστικές του περιπέτειες. Το πληροφορηθήκαμε από την αναφορά που γίνεται στο έγγραφο το οποίο δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, για την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 6 Φεβρουαρίου 2019, με αντικείμενο: “Έγκριση Πίνακα Οφειλών οικ.έτους 2018 του Δήμου
Αλεξανδρούπολης».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΔΗΜΟΥ-ΑΠΟΥΣΙΑ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΥ

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης πάντως, που μάλιστα ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του κ.Βαμβακερού στην συγκεκριμένη δίκη αλλά δεν κατάφερε με όσα είπε να αθωώσει τον στενό συνεργάτη του, αν και η Αποκεντρωμένη ως όφειλε βάση του νόμου τον ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΑΡΓΙΑ, θα τον έχει κανονικά εκ νέου υποψήφιο στην δημοτική του παράταξη “Πόλη και Πολίτες” στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαίου. Προφανώς θα είναι από τα “διαμάντια” που συνηθίζει να αποκαλεί τους υποψηφίους του ο κ.Λαμπάκης ή τα… σμαράγδια και ρουμπίνα που ετοιμάζεται να ανακοινώσει άλλη μια… ντουζίνα (σαν τα ποτήρια ένα πράγμα) απόψε σε συνέντευξη τύπου.