Διδυμότειχο: Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για τον Βιολογικό καθαρισμό που δεν λειτουργεί χρόνια τώρα

Διδυμότειχο: Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για τον Βιολογικό καθαρισμό που δεν λειτουργεί χρόνια τώρα

Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, έχουν ασκηθεί σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, για τον Βιολογικό καθαρισμό του δήμου Διδυμοτείχου, ο οποίος δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια.

Συγκεκριμένα, αν και περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, μετά από την αυτοψία που πραγματοποίησαν υγειονομικές υπηρεσίες στον χώρο του Βιολογικού και την έκθεση που παρέδωσαν στις αρμόδιες αρχές, έχουμε παρέμβαση της Δικαιοσύνης και άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον στελεχών της ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Μάλιστα αναμένεται να παρουσιαστούν στον ανακριτή της Ορεστιάδας προκειμένου να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες. Η κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος αφορά μόλυνση και καταστροφή του περιβάλλοντος, λόγω της μη λειτουργίας.

-Δήμος Διδυμοτείχου: Χρεώνει τέλη, υλικά λειτουργίας και εισπράττει επιδοτήσεις για Βιολογικό που δεν λειτουργεί!!!

Στο συγκεκριμένο θέμα που δεν είναι φυσικά τωρινό αλλά κρατάει χρόνια και η δημοτική αρχή του Παρασκευά Πατσουρίδη έχει σημαντικές ευθύνες,  έχει αναφερθεί το Evros-news.gr αρκετές φορές μέχρι τώρα και μάλιστα είχαμε επισημάνει πως υπήρξε παρέμβαση της Δικαιοσύνης, η οποία διέταξε αυτοψία από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Φαίνεται λοιπόν το συγκεκριμένο θέμα να προχωράει.

-Επέμβαση και αυτοψία εισαγγελέα για τον Βιολογικό του Διδυμοτείχου

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*