Το… τερμάτισε ο Αντιδήμαρχος Φερών (και facebook) Ν.Γκότσης: Δείτε τι ανέβασε για το νέο Λύκειο

Το… τερμάτισε ο Αντιδήμαρχος Φερών (και facebook) Ν.Γκότσης: Δείτε τι ανέβασε για το νέο Λύκειο

Είναι γνωστό ότι οι κάτοικοι των Φερών έχουν “βαφτίσει” εδώ και πολύ καιρό τον Αντιδήμαρχο Νίκο Γκότση ως “Αντιδήμαρχο του facebook”, επειδή όλη την ώρα… ανεβάζει φωτογραφίες για τα αυτονόητα, προβάλλοντας ως..  σπουδαία έργα της δημοτικής αρχής του Βαγγέλη Λαμπάκη. Όπως αποκομιδή σκουπιδιών, καθαρισμό πεζοδρομίων, βάψιμο κάγκελων ή διόρθωση αγροτικών δρόμων.

Με αυτό που έκανε πάντως χθες, σίγουρα το… τερμάτισε. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφία δύο ανθρώπων με μια μεζούρα μπροστά σε ένα χωράφι, με την λεζάντα: “Άρχισαν οι προπαρασκευαστικές εργασίες για την ανέγερση του Νέου Λυκείου Φερών”. Κι αυτό επειδή υπογράφηκε, μετά από πολλές καθυστερήσεις, η σύμβαση με τον ανάδοχο για την κατασκευή του κτιρίου που θα στεγάσει το Λύκειο και να σταματήσει επιτέλους η απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, με το μάθημα να γίνεται στις ακατάλληλες αίθουσες προκάτ. Σε κοντέινερ δηλαδή.

Η… αγωνία και το άγχος τόσο του ίδιου όσο και συνολικά της δημοτικής αρχής Λαμπάκη να δείξουν… έργο ακόμα και σε περιπτώσεις που θα έπρεπε να σιωπούν για τις πολύχρονες καθυστερήσεις τους, είναι εμφανής και δεν πείθει πλέον κανέναν. Μόνο γέλιο προκαλούν. Θα είχε πλάκα πάντως αν κάποιοι έπαιρναν και αυτοί μια μεζούρα και πήγαιναν στο σημείο που θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια η κατασκευή του Δημοτικού Σφαγείου. Για το οποίο μάλιστα ο κ.Γκότσης έχει δώσει αλεπάλληλες φορές διαβεβαιώσεις με δημόσιες τοποθετήσεις του.