Δήμος Ορεστιάδας: Λεφτά (των δημοτών) υπάρχουν – Επιχορήγηση 584.000 ευρώ σε ΔΗΚΕΠΑΟ και Δημοτική Τηλεόραση!!!

Δήμος Ορεστιάδας: Λεφτά (των δημοτών) υπάρχουν – Επιχορήγηση 584.000 ευρώ σε ΔΗΚΕΠΑΟ και Δημοτική Τηλεόραση!!!

Λεφτά υπάρχουν στον δήμο Ορεστιάδας, των δημοτών φυσικά από τα τέλη που πληρώνουν, όχι για… άρτον και θεάματα αλλά μόνο για θεάματα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, δυο από τα θέματα που θα συζητηθούν και θα παρθούν αποφάσεις, είναι η οικονομική επιχορήγηση της ΔΗΚΕΠΑΟ και της Δημοτικής Τηλεόρασης με το συνολικό ποσό των 584.000 ευρώ!!!

Συγκεκριμένα, τα δυο θέματα 4ο και 5ο είναι: Επιχορήγηση της “Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας” από τον Δήμο Ορεστιάδας και Επιχορήγηση της “Δημοτικής Τηλεόρασης Ορεστιάδας” από τον Δήμο Ορεστιάδας. Για την γνωστή μας ΔΗΚΕΠΑΟ, η οποία όπως επαναλαμβάνουν συνέχεια ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης και ο Πρόεδρος της Αρχοντής Αρχοντίδης ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ και κατηγορούν όσους ασκούν κριτική για τις αμοιβές 45.000 ευρώ την βραδιά σε Πάολες και Ρουβάδες, θα επιχορηγηθεί ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ με 429.000 ευρώ, όπως προβλέπεται στην εισήγηση που θα κάνει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών  Δημήτριος Πάλλας.

Όσο για την Δημοτική Τηλεόραση, μια από τις ελάχιστες που έχουν μείνει να λειτουργούν σε δήμους όλης της Ελλάδας αφού οι υπόλοιποι τις έκλεισαν για λόγους οικονομίας και είναι άγνωστο αν και πόσοι την παρακολουθούν, η εισήγηση του κ.Πάλλα αναφέρει πως θα δοθεί ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ από τα χρήματα των δημοτών 155.000 ευρώ. Όπως έχουμε γράψει δηλαδή πολλές φορές στο Evros-news.gr, την στιγμή που αρκετοί δρόμοι μέσα στην Ορεστιάδα είναι σε άσχημη κατάσταση, οι διαμαρτυρίες για τα πεζοδρόμια καθημερινές, το οδικό και αγροτικό δίκτυο των χωριών του δήμου επίσης σε τραγική κατάσταση, ο φωτισμός σε πολλά σημεία πόλης και χωριών ανύπαρκτος, η δημοτική αρχή του Βασίλη Μαυρίδη θα χρηματοδοτήσει τα… συγκαθίσματα και τους χορούς, όπως και την λειτουργία μας Δημοτικής Τηλεόρασης για την κατάσταση της οποίας κανένας δεν λέει το παραμικρό θετικό σχόλιο, με το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ των 584.000 ευρώ. 

2 Σχόλια

  1. Τι εγινε ρε, ξαναβαφτισατε τον δημαρχο? Πεντε αραδες γραφετε και κανετε αλλα τοσα λαθη…που μου θελετε να ασκειτε και…κριτικη…!!!

    • Ένα λάθος στο όνομα αλλάζει την ουσία του θέματος και το γεγονός ότι ξοδεύονται πάνω από μισό εκατ. ευρώ για να καλυφθούν οι ζημιές της ΔΗΚΕΠΑΟ και της Δημοτικής Τηλεόρασης… θαρραλέε μου που υπογράφεις με ψευδώνυμο; Η ουσία της κριτικής μετράει και αν από αυτή… ζορίζεσαι και σε χαλάει, να μην διαβάζεις. Υπάρχουν αρκετά σάιτ που… θυμιατίζουν και γλύφουν τον δήμαρχο, αυτά είναι καλύτερα και δεν θα σε συγχύζουν κιόλας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*