Μωραίτης-Τόλκας: Αποκαλυπτικά ΒΙΝΤΕΟ πόσο ξεφτίλα, ρεζίλι και… παρτάλι γίνεται κάποιος για μια υπουργική καρέκλα!!!

Μωραίτης-Τόλκας: Αποκαλυπτικά ΒΙΝΤΕΟ πόσο ξεφτίλα, ρεζίλι και… παρτάλι γίνεται κάποιος για μια υπουργική καρέκλα!!!

Πριν από ελάχιστο καιρό ο Θάνος Μωραίτης και ο Άγγελος Τόλκας όχι απλά ανήκαν στο ΚΙΝ.ΑΛ, αλλά κατείχαν και θέσεις ευθύνης. Από αυτές κατακεραύνωναν την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με βαριές εκφράσεις. Σήμερα, οι δυο πρώην υφυπουργοί του ΠΑΣΟΚ και στενοί συνεργάτες του Γιωργάκη Παπανδρέου, έγιναν υφυπουργοί της Κυβέρνησης που έβριζαν.

Μωραΐτης: Στην κυβέρνηση αξίζουν 3 Όσκαρ.

Αυτός είναι ο νέος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Θάνος Μωραΐτης: Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αξίζουν 3 Όσκαρ. Της αποτυχίας, του τυχοδιωκτισμού και του διχασμού.

Gepostet von Ομάδα Αλήθειας am Freitag, 15. Februar 2019

Απέδειξαν και αυτοί, μετά την Κατερίνα Παπακώστα, την Έλενα Κουντουρά, την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και άλλους, πόσο ξεφτίλα, ρεζίλι και…παρτάλι μπορεί να γίνει κάποιος, για μια καρέκλα υπουργού. Κι αν σκεφθεί κανείς ότι οι νέοι υφυπουργού Μεταφορών και Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι νέοι άνθρωποι που υποτίθεται θα έφερναν νέο ύφος και ήθος στην πολιτική, είναι φυσικό να σκέφτεται ότι ορισμένοι δεν έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό να ξεφτιλιστούν γλείφοντας εκεί που έφτυναν, για μερικούς μήνες υπουργικής καρέκλας.

Μωραΐτης εμείς με αυτούς που εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό δε θα συνεργαστούμε ποτέ

1 λεπτό απίστευτου γέλιου. Μωραΐτης: Δεν είμαστε γραφείο εύρεσης υπουργικών χαρτοφυλακίων για την επόμενη κυβέρνηση.Τώρα έγινε υπουργός.

Gepostet von Ομάδα Αλήθειας am Freitag, 15. Februar 2019

Κι επειδή τα βίντεο μένουν, σας τα παρουσιάζουμε για να αισθανθείτε και εσείς την ανάγκη να κάνετε… εμετό με ξεφτίλες σαν τον Μωραίτη και τον Τόλκα. Τα… παρτάλια (έτσι λέμε στα χωριά μας τα κουρέλια που φτιάχνεται μια κουρελού), συνθέτουν πλέον αυτή την Κυβέρνηση-κουρελού.

Τόλκας για το Σκοπιανό

Ο λόγος τους συμβόλαιο. Μόλις πριν λίγους μήνες ο Τόλκας μιλούσε για κομματικά μορφώματα με μοναδικό στόχο την κατάληψη της εξουσίας, με αφορμή το σκοπιανό. Τώρα είναι ο νέος υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Gepostet von Ομάδα Αλήθειας am Freitag, 15. Februar 2019

 

 

Ένα σχόλιο

  1. Προδότες!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*