ΒΙΝΤΕΟ: Η έξυπνη απάντηση του παραιτηθέντα Προέδρου Συκορράχης Σ. Γιαμουρίδη στη μήνυση Β.Λαμπάκη για τ’ αδέσποτα

ΒΙΝΤΕΟ: Η έξυπνη απάντηση του παραιτηθέντα Προέδρου Συκορράχης Σ. Γιαμουρίδη στη μήνυση Β.Λαμπάκη για τ’ αδέσποτα

Την δική του απάντηση, με ένα πολύ έξυπνο βίντεο, έδωσε ο παραιτηθείς Πρόεδρος της Συκορράχης Στάθης Γιαμουρίδης, στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη αλλά και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Χρήστο Ζιώγα, για τις κατηγορίες και την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν εναντίον του.

Ο κ.Γιαμουρίδης, εκλέχθηκε Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Συκορράχης το 2014 με την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του κ.Λαμπάκη, από την οποία παραιτήθηκε πριν λίγο καιρό, αφού όπως δήλωσε, δεν έγινε τίποτα όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια από την δημοτική αρχή, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του. Ούτε και από τον συγχωριανό του Αντιδήμαρχο κ.Ζιώγα.

Με ιδιαίτερες ευαισθησίες στα ζώα, ο Στάθης Γιαμουρίδης καθημερινά φροντίζει πάρα πολλά αδέσποτα, προσφέροντας φαγητό, εμβολιασμούς, κτηνιατρικές εξετάσεις και περιποίηση τόσο στη Συκορράχη όσο και στην πόλη. Η αδιαφορία και στον συγκεκριμένο τομέα από την διοίκηση Λαμπάκη, ήταν μια από τις βασικές αιτίες της ανεξαρτητοποίησης του, λόγω της οποίας αυτοδίκαια εξέπεσε και του αξιώματος του.

Λίγες μέρες αργότερα, ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του με την παράταξη “Δήμος για Όλους Πρώτα εσύ” του Γιάννη Ζαμπούκη και αυτό φαίνεται ότι προκάλεσε τον εκνευρισμό και την απώλεια ψυχραιμίας του δημάρχου Αλεξανδρούπολης. Ξαφνικά και μετά από 4 χρόνια, αφού πρώτα έστειλε τον Αντιδήμαρχο του Χρήστο Ζιώγα στο χωριό του, “ανακάλυψαν” ότι στο επί πολλά χρόνια εγκαταλελειμμένο δημοτικό σχολείο Συκορράχης, με κατεστραμμένες πόρτες, παράθυρα και αίθουσες, υπήρχαν μέσα δυο σκυλιά που είχαν… βρομίσει τους χώρους. Γι’ αυτό και ο κ.Λαμπάκης του υπέβαλλε μήνυση.

Η αντίδραση του κ.Γιαμουρίδη είναι αυτή που βλέπετε στο πολύ… εύστοχο βίντεο, με το οποίο θέλει να δείξει την υποκρισία του Βαγγέλη Λαμπάκη και του Χρήστου Ζιώγα Κατηγορούν τον ίδιο που αφιλοκερδώς, εθελοντικά και με χρήματα από την τσέπη του, περιποιείται, περιθάλπει και προσφέρει τροφή και ιατρική φροντίδα σε πολλά αδέσποτα, την ίδια στιγμή που στο Δημοτικό Κυνοκομείο για το οποίο ξοδεύτηκαν χιλιάδες ευρώ, η κατάσταση είναι αυτή που βλέπετε.

"ΠΟΙΑ ΖΩΑ ΦΤΑΙΝΕ;"

Gepostet von Ευσταθιος Γιαμουριδης am Donnerstag, 14. Februar 2019

Για την ουσία της υπόθεσης τώρα, ο Στάθης Γιαμουρίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό STATUS FM και τον Σταύρο Αποστολίδη, ξεκαθάρισε ότι ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, με την παράταξη του οποίου εκλέχθηκε το 2014 και στην οποία ανήκε μέχρι πριν λίγο καιρό, γνώριζε τι συνέβαινε στη Συκορράχη. Ο ίδιος τον είχε ενημερώσει όπως επεσήμανε και παράλληλα τόνισε ότι το δημοτικό σχολείο για το οποίο τον κατηγορούν ότι προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές, είναι παρατημένο χρόνια τώρα, με πόρτες, παράθυρα σπασμένα.

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του κ.Λαμπάκη, ότι ευθύνεται ο πρώην συνεργάτης του για την κατάσταση και πως θα χρειαστούν 10.000 ευρώ για να γίνουν εργασίες αποκατάστασης των ζημιών. Το ερώτημα είναι φυσικά, γιατί εδώ και 4 χρόνια τόσο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, όσο και ο εκ Συκορράχης Αντιδήμαρχος του Χρήστος Ζιώγα,  δεν είχαν κάνει το παραμικρό για το εγκαταλελειμμένο δημοτικό σχολείο του χωριού και όλα αυτά τα “ανακάλυψαν” τώρα που ο Στάθης Γιαμουρίδης τους… παράτησε και θα είναι υποψήφιος με τον Γιάννη Ζαμπούκη.

Ο κόσμος του χωριού που τα γνωρίζει καλά όλα αυτά, είναι με το μέρος του πρώην Προέδρου και όπως λένε οι κάτοικοι, θα δώσουν την δική τους εμφατική απάντηση για την εγκατάλειψη και την αδιαφορία της δημοτικής αρχής στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου.