Ίδια ώρα οι εκδηλώσεις Τοψίδη-Κατσιμίγα – Θα προλάβουν και τις δύο οι άνθρωποι του Ε.Στυλιανίδη;

Ίδια ώρα οι εκδηλώσεις Τοψίδη-Κατσιμίγα – Θα προλάβουν και τις δύο οι άνθρωποι του Ε.Στυλιανίδη;

Την ίδια μέρα και σχεδόν την ίδια ώρα, διάλεξαν σήμερα Κυριακή 17 Φεβρουαρίου δύο υποψήφιοι Περιφερειάρχες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να παρουσιάσουν τους συνδυασμούς τους εν όψει των περιφερειακών εκλογών.

Στην Καβάλα και σε ανοιχτή εκδήλωση, θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι και οι θέσεις του συνδυασμού “ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ” για την Π.Α.Μ.-Θ, από τον Εβρίτη υποψήφιο Περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί.

Μια ώρα αργότερα, στις 12 το μεσημέρι, σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Κατσιμίγας που έχει την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, θα παρουσιάσει τον δικό του συνδυασμό του για τις περιφερειακές εκλογές, τις θέσεις και τους υποψηφίους του.

Αυτό πάντως αναμένεται να δημιουργήσει πρόβλημα στους ανθρώπους του πρώην υπουργού και βουλευτή Ροδόπης της Ν.Δ Ευριπίδη Στυλιανίδη, οι οποίοι είναι γνωστό σε όλους ότι υποστηρίζουν και τους δύο. Τόσο τον “αντάρτη” Τοψίδη, που κατεβαίνει κόντρα στον επίσημο υποψήφιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστο Μέτιο, όσο και τον κ.Κατσιμίγα με τον οποίο έχει πολύ καλές προσωπικές σχέσεις εδώ και χρόνια ο κ.Στυλιανίδης. Όλο αυτό το διάστημα άλλωστε, οι άνθρωποι του γραφείου του αλλά και όσοι θεωρούνται συνεργάτες του στην Κομοτηνή, δεν κρύβουν την προτίμηση τους σε Τοψίδη, Κατσιμίγα.

Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που ο Ευριπίδης Στυλιανίδης κάνει… προσωπικά παιχνίδια στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στηρίζει υποψήφιους κόντρα στους επίσημους του κόμματος στο οποίο ανήκει. Το ίδιο έκανε παλαιότερα με τον ΠΑΣΟΚο πρώην Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, βασικό στέλεχος του οποίου ήταν ο κ.Κατσιμίγας, αλλά και στις δημοτικές εκλογές με διάφορους δημάρχους του νομού. Το μόνο που φαίνεται να τον ενδιαφέρει είναι να κάνει προσωπική στρατηγική και “συμμαχίες”, προκειμένου να εκλέγεται βουλευτής και αν το γόητρο της Ν.Δ “πληγώνεται” από αποτυχίες αυτοδιοικητικών επιλογών της, ελάχιστα-για να μην πούμε καθόλου-δεν τον νοιάζει.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι, σήμερα το πρωί οι… άνθρωποι του να βρεθούν στην Καβάλα για να παρακολουθήσουν για κάποιο χρονικό διάστημα την εκδήλωση του Χριστόδουλου Τοψίδη και στη συνέχεια να φύγουν αμέσως για την Κομοτηνή, ώστε να βρεθούν και στην αντίστοιχη του κ.Κατσιμίγα που αρχίσει λίγο αργότερα. Εξάλλου δεν έχουν πρόβλημα ακόμα και δημόσια, να αμφισβητούν την επίσημη επιλογή του κόμματος και προσωπικά του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, το νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, τον οποίο όχι απλά δεν στηρίζουν, αλλά και υπονομεύουν ξεκάθαρα.

Όσον αφορά την Καβάλα, αν μπορούσαν θα βρισκόταν στην εκδήλωση του Χριστόδουλου Τοψίδη τόσο ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας κ.Δράκος που λόγω των σχέσεων του με τον Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο κάνει παρόμοια… παιχνίδια με αυτά του Στυλιανίδη, όσο και ένας νυν βουλευτής για τον οποίο υπάρχει δυσφορία στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ επειδή και αυτός κάνει το ίδιο και δεν στηρίζει τον επίσημο υποψήφιο του κόμματος. Μήπως άλλωστε είναι πρώτη φορά που κάποιοι μπροστά στο προσωπικό τους συμφέρον, δεν ενδιαφέρονται αν η Ν.Δ βγαίνει χαμένη;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*