Πένθος και στον Ορέστη για τον πρόωρο χαμό του 46χρονου στρατιωτικού, που υπήρξε ποδοσφαιριστής του

Πένθος και στον Ορέστη για τον πρόωρο χαμό του 46χρονου στρατιωτικού, που υπήρξε ποδοσφαιριστής του

Ο πρόωρος και άδικος χαμός του 46χρονου στρατιωτικού, που “έφυγε” από την ζωή μετά από άνιση “μάχη” με την επάρατη νόσο τον τελευταίο χρόνο, βύθισε στο πένθος και την οικογένεια του Ορέστη Ορεστιάδας, του οποίου υπήρξε ποδοσφαιριστής τόσο της παιδικής και στη συνέχεια της ανδρικής ομάδας.

Ο συγχωρεμένος Ανθυπασπιστής ΕΜΘ Χριστόδουλος Ριζιώτης, που καταγόταν από το χωριό Κυπρίνος και έμενε στην Ορεστιάδα, αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του Ορέστη όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που δημοσίευσαν οι άνθρωποι του συλλόγου,  έχοντας συμπαίκτες μεταξύ άλλων τους Δημήτρη Λυμπερίδη, Βασίλη Μαρασλή, Στέφανο Μάτσιο, Αδάμ Δουρδούρα, Βαγγέλη Αλεξούδη.

Η διοίκηση του Ορέστη με την ανακοίνωση της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τονίζοντας:

“Σαν κεραυνός έπεσε και στην οικογένεια του «Ορέστη», η τραγική είδηση της αναχώρησης για τον ουρανό του αγαπητού μας Χριστόδουλου.
Σπάνιος χαρακτήρας, αθλητής με πάθος αλλά και με ήθος, ευγενής προς συμπαίκτες αλλά και προς αντιπάλους. Πάντα γελαστός και φιλότιμος. Μαχητής μέχρι το τέλος.
Το ποδοσφαιρικό του αποτύπωμα το άφησε στον «Ορέστη» αφού για πέντε αγωνιστικές περιόδους (1986 – 1991) αποτέλεσε σημαντικό στέλεχος τόσο της παιδικής όσο και της ανδρικής του ομάδας.

Η οικογένεια του «Ορέστη» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς τη σύζυγό του, τα παιδιά του, τους γονείς του, τον αδερφό του και όλους τους συγγενείς του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αιωνία του η μνήμη!
Θα τον θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη.
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 2.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*