Δήμος Ορεστιάδας: ΟΛΑ, καθαριότητα Κολυμβητηρίου, σταδίου, απεντομώσεις Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο, χαρτιά, μελάνια φυσικά στον… Ραδιόγλου

Δήμος Ορεστιάδας: ΟΛΑ, καθαριότητα Κολυμβητηρίου, σταδίου, απεντομώσεις Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο, χαρτιά, μελάνια φυσικά στον… Ραδιόγλου

Στον δήμο Ορεστιάδας, θα το ξαναπούμε, η δημοτική αρχή του Βασίλη Μαυρίδη εφαρμόζει το γνωστό… αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε. Γι’ αυτό και τα δίνουν όλα σχεδόν με απ’ ευθείας αναθέσεις σε εταιρείες του Νίκου Ραδιόγλου.

Μια ματιά στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου Ορεστιάδας να ρίξει κάποιος, θα διαπιστώσει από τα Εντάλματα Πληρωμής που αναρτήθηκαν 21, 22 και 24 Ιανουαρίου, ότι ο Νίκος Ραδιόγλου έχει αναλάβει πέρα απ’ τον καθαρισμό τν γραφείων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ορεστιάδας (ΔΕΥΑΟ) και την καταμέτρηση των ρολογιών νερού της ΔΕΥΑΟ, ακόμα τις εξής υπηρεσίες. Όλες με απ’ ευθείας αναθέσεις, που ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ το ξανατονίζουμε, μια και δεν ξεπερνούν τις 20.000 ευρώ.

  • Καθαριότητα χώρων Δημοτικού Κολυμβητηρίου
  • Καθαριότητα χώρων Δημοτικού σταδίου
  • Απεντομώσεις, απολυμάνσεις, μυοκτονίες εσωτερικών, εξωτερικών χώρων της Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο (αυτές τις ανέλαβε εταιρεία που έχει ο κ.Ραδιόγλου συνεταιρικά με τον Σταύρο Βαβία, τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο του Χριστόδουλου Τοψίδη)
  • Προμήθεια ειδών χαρτιού, μελανιών και γραφιτών. Αυτά τα πήρε πάντως με διαγωνισμό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ

Ραδιόγλου-Καθαριότητα Κολυμβητήριο, δημοτικό στάδιο

Ραδιόγλου-Απεντομώσεις Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο

Ραδιόγλου-Χαρτιά, μελάνια

Όπως επισημάναμε, ο δήμος έχει το δικαίωμα να κάνει απ’ ευθείας αναθέσεις για υπηρεσίες μέχρι του ποσού των 20.000 ευρώ με βάση το νόμο, σε όποιον θέλει. Γι’ αυτό άλλωστε και ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης το έχει πει και σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όταν τέθηκε το ζήτημα από όλη την αντιπολίτευση: “Αν μπορούσα θα τα έδινα όλα με απ’ ευθείας αναθέσεις για να μην καθυστερούμε”.

Το σωστό θα ήταν βέβαια, να γίνεται… έρευνα αγοράς, να ζητούν ο ίδιος και οι συνεργάτες του προσφορές και από άλλες επιχειρήσεις ή επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στην Ορεστιάδα στο ίδιο αντικείμενο με το Νίκο Ραδιόγλου. Καλά, για διαγωνισμό έστω και αν ο νόμος επιτρέπει απ’ ευθείας αναθέσεις, ώστε να παίρνει την υπηρεσία, προμήθεια ή γενικότερα εργασία όποιος δίνει την πιο συμφέρουσα τιμή, αρκεί φυσικά να καλύπτει τους όρους και τις προϋποθέσεις, δεν χρειάζεται να συζητάμε.

Μακριά από τον δήμο Ορεστιάδας τέτοια άποψη και νοοτροπία. Αφού ο Ραδιόγλου όλα αυτά τα χρόνια αναλαμβάνει, σχεδόν ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ αυτές τις δουλειές, είπαμε: Αυτόν ξέρουν και αυτόν εμπιστεύονται στη δημοτική αρχή Μαυρίδη. Εδώ του ανέθεσαν πρόσφατα τον καθαρισμό των γραφείων της ΔΕΥΑΟ για 1+2 χρόνια, λες και μιλάμε για μεταγραφή ποδοσφαιριστή, ενώ μεσολαβούν οι δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαίου και υπάρχει η πιθανότητα να μην είναι δήμαρχος ο κ.Μαυρίδης. Με τα άλλα θα ασχοληθούν;

Δήμος Ορεστιάδας: Ανέθεσαν την καθαριότητα της ΔΕΥΑΟ για 1+2 χρόνια φυσικά στον… Ραδιόγλου