Διδυμότειχο: Οριστικοποιήθηκε ότι ο Χρήστος Τοκαμάνης θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος

Διδυμότειχο: Οριστικοποιήθηκε ότι ο Χρήστος Τοκαμάνης θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος

Την οριστική απόφαση να είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου, πήρε ο Χρήστος Τοκαμάνης μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις, συναντήσεις και συζητήσεις με τα στελέχη της δημοτικής του παράταξης.

Ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Διδυμοτείχου, έχει μάλιστα ξεκινήσει ήδη συσκέψεις με τους συνεργάτες του τόσο μέσα στην πόλη όσο και στα χωριά και όπως υποστηρίζουν τα στελέχη που βρίσκονται δίπλα του, έχει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό σχηματίσει τον συνδυασμό του. Σε αυτόν θα υπάρχει ριζική ανανέωση, με νέα πρόσωπα τόσο σε ηλικία όσο και σε ιδέες και νοοτροπία, ενώ κάποιοι από τους παλαιότερους δημοτικούς συμβούλους όταν διετέλεσε δήμαρχος, θα στηρίξουν την προσπάθεια χωρίς όμως να είναι στο ψηφοδέλτιο του.

Να θυμίσουμε ότι ο κ.Τοκαμάνης ήταν στην δημοτική αρχή μέχρι το 2010, όταν και έχασε τις εκλογές από τον σημερινό δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη τόσο τότε όσο και το 2014. Επειδή όμως βλέπει, ότι η πόλη αντί να κάνει βήματα μπροστά όχι μόνο παρέμεινε στάσιμη αλλά άρχισε να υποβαθμίζεται και να οπισθοχωρεί και επειδή παρά τις προσπάθειες να βρεθεί ένα καινούργιο πρόσωπο για να τεθεί επικεφαλής της παράταξης αυτό δεν κατέστη εφικτό, αποφάσισε να είναι και πάλι ο ίδιος υποψήφιος δήμαρχος.

4 Σχόλια

  1. ολοι για μια καρεκλα αντι να πρωοθησουν ενα νεο με οραμα προγραμμα κ θεληση τα ιδια κ τα ιδια οι σωτηρες του τοπου μας ειμαστε αξιοι της μοιρας μας

  2. Σωτήρη το νέος δε μου λέει τίποτα. εγώ νομίζω ότι πρέπει το διδυμότειχο να επιλέξει τον πιο ΙΚΑΝΟ, που μπορεί να επιλύσει τα όλα αυτά τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν τα τελευταία χρόνια.

  3. Ειναι ο πιο ικανος!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*