Ο Πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται την Κυριακή στην περιοχή μας

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται την Κυριακή στην περιοχή μας

Επίσκεψη στην περιοχή μας, θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των περιοδειών που κάνει σε διάφορα μέρη της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, αν και δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί και ούτε φυσικά δημοσιοποιηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της παρουσίας του στη Θράκη, ο κ.Μητσοτάκης θα φτάσει στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης το πρωί της Κυριακής και όχι το απόγευμα του Σαββάτου όπως αρχικά είχαν σκεφθεί οι συνεργάτες του, ώστε να διανυκτερεύσει στην πόλη. Αναμένεται να πραγματοποιήσει μια-δυο συναντήσεις στον Έβρο, ίσως με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη στον οποίο έχει ανακοινωθεί ήδη επίσημη στήριξη και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή, ενώ το βράδυ είναι προγραμματισμένη ομιλία του στην Ξάνθη.

Η παρουσία του Προέδρου της Ν.Δ αποκτά φυσικά ιδιαίτερη σημασία, γιατί έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπάρχουν… ανοιχτές πληγές με τις δυο “αντάρτικες” υποψηφιότητες. Του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Χριστόδουλου Τοψίδη, οι οποίοι έχουν ανακοινώσει πως θα είναι απέναντι στο νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, στον οποίο δόθηκε η επίσημη στήριξη και το χρίσμα με προσωπική του απόφαση του ίδιου του κ.Μητσοτάκη.

Φυσικά θα υπάρξει συνάντηση τους και θεωρείται σίγουρο πως ο Πρόεδρος της Ν.Δ θα δώσει ξεκάθαρο μήνυμα προς όσους πηγαίνουν κόντρα στην απόφαση του. Αν θα είναι αυτή μόνο φραστική ή θα συνοδευτεί και με συγκεκριμένες αποφάσεις του κόμματος, μένει να το δούμε την Κυριακή που θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη στην Θράκη.