Υποψήφιος Δήμαρχος Σουφλίου με τον συνδυασμό “ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” ο Παναγιώτης Σκαρκάλας

Υποψήφιος Δήμαρχος Σουφλίου με τον συνδυασμό “ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” ο Παναγιώτης Σκαρκάλας

Δυναμικό ξεκίνημα με υποψήφιο Δήμαρχο Σουφλίου τον Παναγιώτη Σκαρκάλα, για τον ανεξάρτητο και ανένταχτο συνδυασμό  “ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”, με στόχο να γυρίσει σελίδα ο δήμος Σουφλίου και σύνθημα: Στηρίζουμε το Νέο, το Έντιμο, το Καθαρό!.

Με επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, όνομα και λογότυπο του συνδυασμού, αλλά και ξεκάθαρη τοποθέτηση: Δεσμευόμαστε! Δε συμβιβαζόμαστε με τη γκρίζα πραγματικότητα!”, ο Παναγιώτης Σκαρκάλας πλαισιωμένος από πολλούς νέους ανθρώπους, δηλώνει αποφασισμένος να δώσει νέα πνοή στον υποβαθμισμένο δήμο Σουφλίου και να τον βγάλει από την αφάνεια καθιστώντας τον πρωταγωνιστή.

Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του αναφέρει:

Αγαπητοί συμπολίτες μας,

Ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Σουφλίου, τον Παναγιώτη Σκαρκάλα, ανακοινώνει την απόφασή του να είναι παρών στις προσεχείς Δημοτικές και Κοινοτικές Εκλογές του Μαΐου, ανεξάρτητος και ανένταχτος, προσδοκώντας τη στήριξη όλων σας.

Επιδιώκουμε να ενώσουμε όλες τις ζωντανές δυνάμεις του Δήμου μας, χωρίς αποκλεισμούς και σκοπιμότητες. Το στοίχημά μας δεν είναι να «κατακτήσουμε» το Δήμο, αλλά να τον φτιάξουμε από την αρχή και να τον φέρουμε εκεί, όπου του αξίζει, χωρίς σκοτεινές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Δυστυχώς, η παρούσα δημοτική αρχή, κουρασμένη και χωρίς πάθος, δοκιμάστηκε και απέτυχε να ενσωματώσει τους Δήμους που συνενώθηκαν, ώστε να τύχουν ισότιμης αντιμετώπισης. Αναμετρήθηκε με τα προβλήματα της καθημερινότητας και δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον πήχη.

Ήρθε η ώρα να αναδυθεί ο Δήμος μας από την αφάνεια και να διεκδικήσει το προσκήνιο, για να λάβει όσα του αξίζουν.

Η παράταξή μας αποτελεί μια ελπιδοφόρα σύνθεση απόψεων και συνύπαρξη ανθρώπων με διαφορετικές αφετηρίες και πολιτικές θέσεις. Οι υποψήφιοι της παράταξής μας προέρχονται από διαφορετικές επαγγελματικές κατηγορίες, γεωγραφικές περιοχές του Δήμου, κόμματα και παρατάξεις, που εμφορούνται, όμως, όλοι από κοινές αρχές και πρωτίστως:

  • Εντιμότητα και ακεραιότητα χαρακτήρα
  • Καθαρή πρόθεση για αξιοκρατική, δημοκρατική και χρηστή διοίκηση
  • Φρέσκες ιδέες με βασικούς πυλώνες τη διαφάνεια και τη συλλογικότητα

Μας ενώνει κυρίως η διάθεση να αλλάξουμε ρυθμό, να βρούμε λύσεις στα προβλήματα και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Προτεραιότητές μας είναι:

  • Η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας με επίκεντρο τους οικισμούς που μαραζώνουν, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία και προσβασιμότητα των δομών του Δήμου από τους δημότες.
  • Η επανεκκίνηση του Δήμου με τη συμμετοχή όλων για την εξάλειψη του χάσματος που υπάρχει μεταξύ της αυτοδιοίκησης και των δημοτών και την εμβάθυνση σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ τους.
  • Η υιοθέτηση καινοτόμων ψηφιακών τεχνολογιών για την εξυπηρέτηση των δημοτών, τον έλεγχο και τη διαφανή διαχείριση του δημόσιου χρήματος.
  • Η εφαρμογή αναπτυξιακών μέτρων στον πρωτογενή τομέα και η τουριστική αξιοποίηση καίριων πολιτιστικών, πολιτισμικών και περιβαλλοντικών σημείων του Δήμου.
  • Η ενεργειακή αναβάθμιση των δημοτικών κτιρίων και η ανάληψη ολοκληρωμένης σειράς περιβαλλοντικών δράσεων.
  • Ο εξοπλισμός του Δήμου με δομές και δράσεις ιδίως για ανθρώπους που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Οι ευκαιρίες είναι βέβαιο ότι υπάρχουν. Η ψήφος σας θα μας δώσει τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσουμε. Οραματιζόμαστε ένα Δήμο με ίσες ευκαιρίες για όλους και ίση αντιμετώπιση, με δημοκρατική λειτουργία, πρότυπο αξιοποίησης των πόρων και των δυνατοτήτων του, ένα Δήμο για όλους και όχι για λίγους!

Στο πνεύμα αυτό σας καλούμε να σταθείτε στο πλευρό μας για να φέρουμε στο Δήμο μας τη μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ, που όλοι μας έχουμε ανάγκη. Γιατί όταν στεκόμαστε ΜΑΖΙ, με πίστη στις αξίες και τις ιδέες μας, δεν υπάρχει κανείς και τίποτε που να μπορεί να μας γυρίσει πίσω.

Είμαστε εδώ, με όλους τους διαύλους επικοινωνίας ανοιχτούς, προκειμένου να σας ακούσουμε και να συζητήσουμε τους προβληματισμούς αλλά και τις προτάσεις σας για έναν προοδευτικό Δήμο Σουφλίου. Μη διστάσετε να επικοινωνείτε μαζί μας, ώστε να συνθέσουμε μαζί τις προγραμματικές μας θέσεις και να διαμορφώσουμε τις προτεραιότητες μετά τις εκλογές.

Θα μας βρίσκετε καθημερινά:

Στηρίξτε την ΕΝΤΙΜΗ προσπάθεια που κάνουμε για το Δήμο μας, γιατί αφορά το μέλλον όλων μας! Για την προσπάθεια αυτή

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ! Δε συμβιβαζόμαστε με τη γκρίζα πραγματικότητα!

Με εκτίμηση,

Για την παράταξη «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Παναγιώτης Σκαρκάλας

Υποψήφιος Δήμαρχος Σουφλίου