Στη Εβρίτισσα δημοσιογράφο Έλενα Σώκου η δήλωση Καμμένου για τα Σκόπια και τα… άρματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Εβρίτισσα δημοσιογράφο Έλενα Σώκου η δήλωση Καμμένου για τα Σκόπια και τα… άρματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην συντοπίτισσα μας δημοσιογράφο Έλενα Σώκου, έκανε την δήλωση για τα Σκόπια ότι είναι 20 λεπτά…  δουλειά για μια ίλη τεθωρακισμένων, η οποία και προκάλεσε τεράστια αίσθηση, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή όπου ο Εβρίτισσα δημοσιογράδφος και κεντρική παρουσιάστρια του δικτύου περιφερειακών καναλιών HELLAS NET ήταν συμπαρουσιάστρια και απηύθυνε ερωτήσεις, είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση:

«Αμυντικά δεν μας απασχόλησαν ποτέ τα Σκόπια, τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά. Αν αποφασίσει μια ίλη τεθωρακισμένων να περάσει μέσα, θα φτάσει στην άλλη πλευρά των Σκοπίων. Θα φτάσει στη Σερβία». Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε ξανά στον Πρωθυπουργό, ενώ υποστήριξε πως η Συμφωνία των Πρεσπών με τα Σκόπια ήταν έργο του Νίκου Κοτζιά.

«Ήταν καταρχήν ο Κοτζιάς που έδρασε ύπουλα και υπόγεια. Η Συμφωνία των Πρεσπών προτάθηκε από τον κ. Κοτζιά. Εγώ είπα στους Αμερικάνους ότι η «Μακεδονία του Αιγαίου» είναι μια προπαγάνδα που ξεκίνησε από τον Τίτο και τον Μουσολίνι. Αλλά και βεβαίως ο Πρωθυπουργός έχει απόλυτη ευθύνη….Ή μπορώ να πω με εξαπάτησε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος

Η Έλενα Σώκου είναι υποψήφια για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας του νομού Έβρου και περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις από τον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη ή τα αρμόδια όργανα, προκειμένου να ξεκινήσει τον προεκλογικό αγώνα. Μέχρι τώρα έχει αποφύγει να κάνει την οποιαδήποτε δημόσια κίνηση ή δήλωση, αφού δεν θέλει να δώσει το παραμικρό δικαίωμα για παρερμηνείες της στάσης της.