Αλεξανδρούπολη: Εθιμοτυπική συνάντηση του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη με το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου

Αλεξανδρούπολη: Εθιμοτυπική συνάντηση του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη με το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου

Εθιμοτυπική συνάντηση είχε σήμερα Παρασκευή ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης.

Τον κ.Λαμπάκη επισκέφτηκε η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, κα Βίβιαν Κουμπαρνιάν  και τα μέλη του Δ.Σ., κ.κ. Γιώργος Κουρτίδης, Βασίλειος Κασαπίδης, Παναγιώτης Ουσταμπασίδης, Μιχαήλ Νικολαΐδης και Θεόδωρος Γιάκατης, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των νέων τους καθηκόντων.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Παντελίδης, Γιώργος Κουκουράβας, Ιωάννης Βαταμίδης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνος Γκοτσίδης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με πρωτεύον τα έργα που υλοποιούνται το παρόν χρονικό διάστημα κατά μήκος της παραλιακής ζώνης και αυτά που πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα κάτωθι της πλατείας Φάρου.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ενημέρωσε λεπτομερώς το Δ.Σ. για τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και πρόκειται να αλλάξουν σημαντικά την εικόνα του παραλιακού μετώπου της Αλεξανδρούπολης, ενώ επεσήμανε ότι οι εργασίες διαμόρφωσης του πάρκινγκ έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και την ερχόμενη βδομάδα θα δοθεί προς χρήση στο κοινό. Πρόκειται για ένα δημοτικό πάρκινγκ με  125 θέσεις οχημάτων, 5 θέσεις οχημάτων κατόχων ΑμεΑ και 7 θέσεις λεωφορείων.

Επίσης, έγινε ανταλλαγή απόψεων για την αρτιότερη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» ενώ αμφότεροι συμφώνησαν σε μια σειρά από κοινές στοχεύσεις και δράσεις με στόχο τη διεύρυνση των εκδηλώσεων πέρα του κέντρου της πόλης.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κα Κουρμπανιάν και δήλωσε βέβαιος ότι η ήδη υπάρχουσα αγαστή συνεργασία του Δήμου Αλεξανδρούπολης με τον Εμπορικό Σύλλογο και τον απελθόντα Πρόεδρο, κ. Χατζημιχαήλ θα συνεχιστεί το ίδιο εποικοδομητικά και με το νέο Δ.Σ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*