Αναβλήθηκε η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θράκη την Κυριακή, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας

Αναβλήθηκε η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θράκη την Κυριακή, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας

Το κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει έντονα την περιοχή της Θράκης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με χιόνια και υπερβολικό κρύο, είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η προγραμματισμένη επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως έγραψε το Evros-news.gr, ο κ.Μητσοτάκης θα ερχόταν την Κυριακή στην περιοχή και αφού έκανε περιοδεία σε περιοχές του νομού Ροδόπης, το βράδυ θα μιλούσε σε εκδήλωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ξάνθη. Αν και το πρόγραμμα δεν είχε ανακοινωθεί, μάθαμε ότι θα επισκεπτόταν τελικά και την Καβάλα, ενώ ένας από τους λόγους της επίσκεψης του, ήταν να επισημάνει ότι η Ν.Δ στηρίζει για υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Χρήστο Μέτιο. Στέλνοντας έτσι ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν σύγχυση με διάφορες… ανοησίες που κυκλοφορούν.

Είναι αυτή την στιγμή άγνωστο πότε θα πραγματοποιηθεί τελικά η συγκεκριμένη επίσκεψη του αρχηγού της Ν.Δ στην περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ.,Μητσοτάκης πήρεπληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες από… πρώτο χέρι και συγκεκριμένα τον γνωστό μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος θα είναι υποψήφιος του κόμματος στην Αθήνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*