Διδυμότειχο: Σε φερόμενο υποψήφιο δήμαρχο “σφίγγα” έχει εξελιχθεί ο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου

Διδυμότειχο: Σε φερόμενο υποψήφιο δήμαρχο “σφίγγα” έχει εξελιχθεί ο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου

Τρεις μήνες απομένουν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαίου, στον δήμο Διδυμοτείχου υπάρχουν ήδη τρεις υποψήφιοι που ανακοίνωσαν επίσημα ότι θα διεκδικήσουν την θέση του δημάρχου, ο Παρασκευάς Πατσουρίδης αν και δεν το έκανε όλα δείχνουν ότι θα διεκδικήσει και τρίτη θητεία, αλλά υπάρχει και ένας υποψήφιος “σφίγγα”.

Μιλάμε για τον επιχειρηματία, ιδιοκτήτη του γνωστού ξενοδοχείου της πόλης “Πλωτίνη”, τον Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, για τον οποίο το Evros-news.gr πρώτο σας ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ότι τέθηκε επικεφαλής μιας ομάδας νέων στην πλειοψηφία τους ανθρώπων, που δημιουργούν παράταξη για να διεκδικήσουν την δημοτική αρχή. Μόνο που εδώ και μήνες, ο κ.Χατζηγιάννογλου δεν έχει μιλήσει καθόλου. Όχι μόνο δεν έκανε κάποια προφορική δήλωση και πολύ περισσότερο γραπτή ανακοίνωση ότι προτίθεται να είναι υποψήφιος για δήμαρχος Διδυμοτείχου, αν και ακούγεται και γράφεται συνέχεια το όνομα του, αλλά κυριολεκτικά παραμένει “σφίγγα”.

Αντ’ αυτού μιλάνε κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άνθρωποι που θεωρούνται βασικοί και στενοί του συνεργάτες. Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Παπακωνσταντίνου για παράδειγμα ή ο επιχειρηματίας Βούλης Μπιλιακάκης, που είναι και μέλος στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου. Ίσως ο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, που τον βλέπουμε στην φωτογραφία μαζί με τους δυο προαναφερόμενους τέρμα δεξιά (μαζί τους και η… σειρά μου απ’ τον στρατό Λεωνίδας Γεωριάδης) να θέλει να δημιουργεί έτσι τον δικό του… μύθο και μια αναμονή και προσμονή στον κόσμο, για το τι θέλει να κάνει. Μόνο που ο καιρός περνάει, ουδείς γνωρίζει τι σκέφτεται, ποιες απόψεις έχει, ποιοι είναι αυτοί που βρίσκονται δίπλα του και οτιδήποτε άλλο.

Κι επίσης, δεν εμφανίστηκε καθόλου το τελευταίο διάστημα που υπήρχε το πολύ… καυτό θέμα του ΤΕΙ Νοσηλευτικής, να εκφράσει την οποιαδήποτε άποψη ή να μετέχει στις διαδικασίες που υπήρξαν και την κινητοποίηση πολλών ανθρώπων με θεσμικό ή όχι ρόλο, για να αποτραπεί το κλείσιμο της Σχολής που δίνει… ζωή στην πόλη από πολλές απόψεις.

Ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Τοκαμάνης για παράδειγμα, μόλις το αποφάσισε να ξαναείναι υποψήφιος, βγήκε και το ανακοίνωσε και άρχισε τις δημόσιες τοποθετήσεις. Η δημοτική σύμβουλος Βάγια Καραφείζη επίσης έκανε επίσημη ανακοίνωση, ξεκίνησε επισκέψεις και περιοδείες στα χωριά του δήμου. Ο Θόδωρος Σκίνδρης, εδώ και πολλούς μήνες κάνει συγκεντρώσεις, δίνει συνεντεύξεις και γενικά έχει παρουσία. Ακόμα, ο Παναγιώτης Φυδανάκης, το όνομα του οποίου επίσης ακούγεται και γράφεται ως πιθανού υποψήφιου δημάρχου, βγήκε και έδωσε κάποιες διευκρινίσεις και εξέφρασε τις απόψεις του.

Προφανώς ο κ.Χατζηγιάννογλου έχει δικαίωμα να ενεργεί όπως αυτός κρίνει σωστό. Αλλά από την στιγμή που υπάρχει όλος αυτός ο “θόρυβος” και ο χρόνος κυλάει, αντί να βγαίνουν οι διάφοροι και να μιλάνε γι’ αυτόν, έστω μια λιτή, γραπτή ανακοίνωση θα ενημέρωνε τον κόσμο του δήμου Διδυμοτείχου. Για να μην λένε οι διάφοροι… κανεντρεχείς, ότι ακόμα και τώρα που πιθανόν να είναι υποψήφιος δήμαρχος, παραμένει “εξαφανισμένος” από την πόλη, όπως όλα αυτά τα χρόνια και να τους αποστομώσει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*