Πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ Πουλιλιού ο Σταύρος Καβαρατζής, υποψήφιος στην Περιφέρεια με τον Χ.Τοψίδη

Πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ Πουλιλιού ο Σταύρος Καβαρατζής, υποψήφιος στην Περιφέρεια με τον Χ.Τοψίδη

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Βαγγέλη Πουλιλιού στις δημοτικές εκλογές για τον δήμο Σουφλίου, πήρε ο Σταύρος Καβαρατζής, υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές με τον Χριστόδουλο Τοψίδη.

Ο νυν Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, τέθηκε φυσικά αυτόματα εναντίον των δύο άλλων υποψηφίων που έχουν ανακοινώσει μέχρι τώρα ότι θα διεκδικήσουν τη θέση του δημάρχου, του Παναγιώτη Καλακίκου και του Παναγιώτη Σκαρκάλα. Κι αυτό έγινε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό της φωτογραφίας που βλέπετε, αλλά και με την θέση που εξέφρασε: “Είναι αλήθεια ότι ο Βαγγέλης Πουλιλιός είναι από τους παλιότερους και εμπειρότερους αυτοδιοικητικούς στην Ελλάδα. Με έργο το οποίο κρίνεται καθημερινά από τους κατοίκους του Δήμου Σουφλίου, οι οποίοι και κρίνουν σε κάθε εκλογή τον Δήμαρχο τους… και αυτός τα τελευταία χρόνια είναι ο Βαγγέλης Πουλιλιός”.

Αναμενόμενη η συγκεκριμένη θέση του κ.Καβαρατζή, που ως γνωστόν κατάγεται από το Σουφλί, αφού ο επικεφαλής της περιφερειακής του παράταξης κ.Τοψίδης είναι φίλος με τον δήμαρχο Σουφλίου, που και αυτός με την σειρά του έχει εκφραστεί υπέρ της υποψηφιότητας Τοψίδη στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Άσχετα αν κατεβαίνει ως “αντάρτης” κόντρα στον επίσημο υποψήφιο της Ν.Δ, στην οποία ανήκει και ο Βαγγέλης Πουλιλιός. Άλλωστε Τοψίδης και Πουλιλιός έχουν κάτι κοινό. Είναι και οι δυο θιασώτες του δόγματος ενός πρώην υπουργού της Ν.Δ, του Γιώργου Βουλγαράκη, που είπε το περίφημο: “Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό”.

Γι’ αυτό ο μεν Τοψίδης όπως αποκάλυψε το Evros-news.gr, διόρισε την Σουφλιώτισσα σύζυγο του Νίκη Μουχταρίδου σε Επιτροπή του Επιμελητηρίου Έβρου όπου η ίδια είναι σύμβουλος και αυτός Πρόεδρος, για να παίρνει το ευτελές, για επιχειρηματίες του δικού τους βεληνεκούς, ποσό των 150 ευρώ τον μήνα. Ο δε Πουλιλιός, είτε αναθέτει απ’ ευθείας αντλήσεις υδάτων στον… εαυτό του!!! όπως επίσης αποκάλυψε το Evros-news.gr, είτε μοιράζει με απ’ ευθείας αναθέσεις έργα σε Αντιδημάρχους του, αλλά και σε συζύγους δικών του Αντιδημάρχων του δήμου Σουφλίου, όπως πολλές φορές γράψαμε.

Ο Σταύρος Καβαρατζής λοιπόν, προφανώς δεν έχει και ο ίδιος προσωπικά κανένα πρόβλημα με όλα αυτά, άσχετα αν για πολλούς τίθενται ηθικά ζητήματα. Εδώ δεν είχε πρόβλημα στις τρεις τελευταίες Περιφερειακές εκλογές, να είναι υποψήφιος με τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς. Το 2010 με τον αείμνηστο Γιώργο Παυλίδη, το 2014 με τον Άρη Γιαννακίδη και τώρα με τον Χριστόδουλο Τοψίδη. Για τόσο σταθερές απόψεις μιλάμε. Οπότε, είναι φυσικό να στηρίζει… Πουλιλιό για τον δήμο Σουφλίου.