Κατέρρευσε τμήμα των παλιών αποθηκών του ΟΣΕ στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης!!!

Κατέρρευσε τμήμα των παλιών αποθηκών του ΟΣΕ στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης!!!

Η πρόσοψη και ένα μεγάλο τμήμα της στέγης μιας από τις παλιές αποθήκες του ΟΣΕ, κατέρρευσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν σοβαρά επακόλουθα. Τραυματισμοί δηλαδή ή υλικές ζημιές σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην πόλη όπως και σε ολόκληρο το νομό Έβρου, όλο το μπροστινό τμήμα της μιας εκ των παλιών αποθηκών… διαλύθηκε. Από το σημείο περνούν αυτοκίνητα αλλά και πεζοί για να κατευθυνθούν στο λιμάνι ή στο καφέ του ΝΟΑ και ακόμα στο ιδιωτικό πάρκινγκ. Εκείνη την στιγμή, για καλή τύχη όλων, δεν υπήρχαν ούτε αυτοκίνητα ούτε άνθρωποι.

Η αστυνομία έλαβε προληπτικά κάποια προστατευτικά μέτρα απαγορεύοντας την κίνηση από το σημείο, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κίνδυνος.

Απλά, με την ευκαιρία αυτή να θυμίσουμε, ότι η αξιοποίηση των παλιών αποθηκών ήταν μια από τις βασικές δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής του Βαγγέλη Λαμπάκη. Στο προεκλογικό πρόγραμμα του 2014, το οποίο μάλιστα ο ίδιος και οι συνεργάτες του με πολύ αυταρέσκεια υποστηρίζουν ότι υλοποίησαν κατά 95%,  έγραφε χαρακτηριστικά: Ανακαίνιση αποθηκών στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, αφού ολοκληρώθηκε η μελέτη των 5 αποθηκών και θα χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα Jessica της Τράπεζας Ευρωπαϊκών Επενδύσεων;”.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έγινε και παραμένουν να… σαπίζουν και σήμερα ένα τμήμα σε μια από αυτές κατέρρευσε. Όπως φαίνεται να… καταρρέουν πολλές από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του δημάρχου Αλεξανδρούπολης το 2010 και το 2014 που δεν τηρήθηκαν.

Για όσους δεν το διάβασαν, μπορείτε να δείτε πόσα από αυτά που υποσχέθηκε ο κ.Λαμπάκης δεν τα υλοποίησε, στο χθεσινό μας ρεπορτάζ:

Μυθιστόρημα: Μια ημέρα ΣΟΚ στον δήμο Αλεξανδρούπολης του υλοποιημένου κατά 95% προεκλογικού προγράμματος Β.Λαμπάκη