Ένας Εβρίτης, ο Θόδωρος Μεχλιζόγλου, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου

Ένας Εβρίτης, ο Θόδωρος Μεχλιζόγλου, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου

Ένας Εβρίτης, ο Θόδωρος Μεχλιζόγλου με καταγωγή από τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα “Ελληνική Λύσ用του Κυριάκου Βελόπουλου, στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου για το Ευρωκοινοβούλιο.

Ο συντοπίτης μας που ζει και εργάζεται στην Αθήνα, είναι Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και στενός συνεργάτης του Προέδρου Κυριάκου Βελόπουλου. Μάλιστα, όπως πλέον αρχίζουν να καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις, η “Ελληνική Λύση” διεκδικεί με πολλές αξιώσεις και πιθανότητες την είσοδο της στην ελληνική Βουλή, ενώ επειδή στις Ευρωεκλογές η ψήφος θα είναι πιο… χαλαρή, έχει πιθανότητες να εκλέξει και Ευρωβουλευτή.

Ο Θ;oδωρος Μεχλιζόγλου έχει άρα πιθανότητες να είναι αυτός που θα βρεθεί στις Βρυξέλlες και το Ευρωκοινοβούλιο. Μάλιστα τις επόμενες μέρες μαθαίνουμε ότι ετοιμάζεται να επισκεφθεί τον Έβρο, για να έχει συναντήσεις και συζητήσεις με τα τοπικά στελέχη του κόμματος, τον παλιό διαιτητή ποδοσφαίρου και πρώην δικαστικό επιμελητή Γιάννη Δερμεντζόγλου, ο οποίος θα είναι υποψήφιος της “Ελληνικής Λύσης” στο νομό Έβρου και άλλους.