ΒΙΝΤΕΟ: Άγρια επίθεση του δημάρχου Β.Μαυρίδη κατά του Evros-news – Η απάντηση του Κώστα Πιτιακούδη

ΒΙΝΤΕΟ: Άγρια επίθεση του δημάρχου Β.Μαυρίδη κατά του Evros-news – Η απάντηση του Κώστα Πιτιακούδη

Άγρια επίθεση κατά του Evros-news.gr και του Κώστα Πιτιακούδη, έκανε στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Τρίτης ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, για μια ακόμη φορά.

Αφορμή αποτέλεσε το ρεπορτάζ μας για την ΔΕΥΑ Ορεστιάδας, η οποία έκανε άλλη μια απ’ ευθείας ανάθεση στον… δημοτικό προμηθευτή, όπως έχει πλέον εξελιχθεί, Νίκο Ραδιόγλου και μια από τις εταιρείες του, την ΠΙΟΝΕΡΟΣ ΕΠΕ, για την καθαριότητα των γραφείων για 1+2 χρόνια. Ο κ.Μαυρίδης, αν και προσπαθούσε να δείξει ήρεμος και ατάραχος, ήταν φανερό ότι έχασε την ψυχραιμία του. Σε αντίθεση με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΟ Δημήτρη Τσελεμπή, που έδωσε απάντηση στο δημοσίευμα παραθέτοντας στοιχεία και προσπαθώντας να διαψεύσει τα όσα γράψαμε και σε καμιά περίπτωση δεν… ξέφυγε.

Αντίθετα, ο δήμαρχος της Ορεστιάδας, με ύφος…. Σαχλαμαρόμαγκα(όπως χαρακτήρισε τον Αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη η Εφημερίδα των Συντακτών), σε ένα απαράδεκτο παραλήρημα, άρχισε να μιλάει για “ανέντιμο και δημοσιογραφικά αλήτικο τρόπο” ή για δημοσιογράφους που “όταν τον ταίζει ένα χέρι, θέλει να προωθήσει τα δικά του” και “νοιώθει κάποιος την ανάγκη να ξεσκεπάσει τις βρωμιές”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΠΙΘΕΣΗ” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ

Οι διαφημίσεις του Evros-news.gr, η άγρια “επίθεση”

του κ.Μαυρίδη εναντίον μας και η αλήθεια

Όπως παρακολουθήσατε στο βίντεο από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Ορεστιάδας, ο κ.Μαυρίδης είπε:

“Σε κάποιους πειράζει που παλιά πλήρωναν 18 ευρώ το τετραγωνικό για την καθαριότητα και τώρα πληρώνουν 10,5. Τους πειράζει κάποιους.  Πειράζει σε κάποιους, επειδή διαφημίζονται κάποιοι στα σάιτ τους και έχουν εταιρείες καθαρισμού και δεν είναι από την Ορεστιάδα αλλά είναι από την Αλεξανδρούπολη, δεν παίρνουν δουλειά εδώ. Καταλαβαίνω. Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος όταν τον ταίζει ένα χέρι, να θέλει να προωθήσει τα δικά του

Είπα ένα πράγμα. Αποδέχομαι ότι ο καθένας προσπαθεί να βγάλει το ψωμί του. Άσχετα αν δεν συμφωνώ ότι το κάνει με ανέντιμο και δημοσιογραφικά αλήτικο τρόπο. Αυτό είναι όμως άλλο θέμα. Το έχω πει και εδώ μέσα πριν από 6 μήνες. Ότι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι θα κάνουν μια συγκεκριμένη επίθεση.

Το ρεζουμέ ποιο είναι. Επειδή κάποιοι συγκεκριμένοι είναι πανέξυπνοι και δεν το λέω ειρωνικά και ξέρουν όλους τους τρόπους και τους ελιγμούς. Σε κανένα δημοσίευμα δεν μπορεί να αμφισβητήσει νομιμότητα. Ξέρετε ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα όλων των δημοσιογράφων ή όλων των γραφείων τύπων ή όλων που προσπαθούν να ρίξουν λάσπη.  Δεν έχουν ούτε μία στο δισεκατομμύριο πιθανότητα, γιατί τα ξεψαχνίζουν όλα και θα σκάσουν, δεν μπορούν να βρουν ότι αυτή η δημοτική αρχή είναι… λαμόγια. Αυτό δεν μπορούν και τους τρελαίνει. Γιατί ξέρουν ότι εδώ όλοι μας είμαστε ολοκάθαροι. Κι όταν δεν μπορείς να βρεις οτιδήποτε, προσπαθείς μόνο με λάσπη και ψέμα”.

Η ξεκάθαρη απάντηση μας στους

ισχυρισμούς του κυρίου Μαυρίδη

Είπαμε. Το Evros-news.gr ΤΑ… ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ αλλά και τα δείχνει όλα. Με πολύ κόπο λοιπόν, εξασφαλίσαμε το βίντεο από όσα είπε εναντίον μας ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης και τα παρουσιάσαμε. Η απάντηση μας σε όσα υποστήριξε στην συγκεκριμένη παρέμβαση του είναι:

 1. Αρχικά, προφανώς πάνω στον εκνευρισμό του, όσο και αν προσπάθησε να τον κρύψει, έκανε λάθος και μίλησε για καθαρισμό που κόστιζε 18 ευρώ το τετραγωνικό και τώρα ανατέθηκε με 10,5 ευρώ το τετραγωνικό. Ήθελε να πει για 1,8 ευρώ το τετραγωνικό και τώρα 1,05 ευρώ.
 2. Ανέφερε επί λέξη: “Πειράζει σε κάποιους, επειδή διαφημίζονται κάποιοι στα σάιτ τους και έχουν εταιρείες καθαρισμού και δεν είναι από την Ορεστιάδα αλλά είναι από την Αλεξανδρούπολη, δεν παίρνουν δουλειά εδώ”. Στο Evros-news.gr αναφέρονταν, που διαφημίζει με ειδικό banner στην δεξιά πλευρά του την εταιρεία καθαρισμού Tech cleaning της Αλεξανδρούπολης.
 3. Το κάνουμε μ’ αυτό τον τρόπο, γιατί δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και από κανέναν. Δημόσια είναι η διαφήμιση της συγκεκριμένης εταιρείας καθαρισμού. Αν θέλαμε να κάνουμε… βρώμικο παιχνίδι ή αν είμαστε “λαμόγια”, για να χρησιμοποιήσω μια προσφιλή έκφραση του δημάρχου Ορεστιάδας, θα τα… παίρναμε μαύρα, κάτω από το τραπέζι και θα κάναμε αυτό που μας κατηγορεί, χωρίς να παίρνει κανείς χαμπάρι.
 4. Επιλέξαμε την διαφήμιση και την ανάρτηση της στο Evros-news.gr, γιατί η συγκεκριμένη εταιρεία όσες δουλειές αναλαμβάνει γενικότερα στο Δημόσιο, τις παίρνει μέσω ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΏΝ, που άλλους κερδίζει και σε άλλους χάνει. Δεν παίρνει απ’ ευθείας αναθέσεις, όπως κάνει ο δήμος Ορεστιάδας με τον… δημοτικό προμηθευτή Νίκο Ραδιόγλου.
 5. Κάνει επίσης λάθος ο κ.Μαυρίδης, λέγοντας ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν παίρνει δουλειές στην Ορεστιάδα. Παίρνει σε όποιον κρατικό φορέα διενεργεί αδιάβλητο ηλεκτρονικό διαγωνισμό. Απλά ο δήμαρχος Ορεστιάδας προσωπικά, έχει αποφασίσει να κάνει ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ στον κ.Ραδιόγλου και τις εταιρείες του.
 6. Άφησε επίσης… υπονοούμενα ότι του ασκούμε κριτική τους τελευταίους 6 μήνες, επειδή όπως χαρακτηριστικά είπε: “Καταλαβαίνω. Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος όταν τον ταίζει ένα χέρι, να θέλει να προωθήσει τα δικά του”. Κατ’ αρχάς, η κριτική μας σε αυτόν γίνεται για πάνω από έναν χρόνο. Επειδή λοιπόν είπε έμμεσα ότι η συγκεκριμένη εταιρεία μας… ταίζει και άρα προωθούμε τα δικά της συμφέροντα, του απαντάμε: Η Tech cleaning έχει αναλάβει μέσω διαγωνισμών την καθαριότητα της ΤΙΕΔΑ και της ΔΕΥΑΑ του δήμου Αλεξανδρούπολης. Τόσο στις δυο δημοτικές εταιρείες και τους ανθρώπους τους, όσο και τον δήμο Αλεξανδρούπολης, ασκούμε πολύ σκληρή κριτική. Καθημερινά, ακόμα και σήμερα, το κάνουμε.
 7.  Αν είχαμε οποιαδήποτε δέσμευση ή μας επηρέαζε μια καθαρά επαγγελματική σχέση με την συγκεκριμένη εταιρεία και πολύ περισσότερο οι άνθρωποι της μας ζητούσαν να μην ασκούμε την δημοσιογραφία όπως έχουμε μάθει, κάτι που προς τιμή τους δεν το έκαναν ούτε στιγμή, αυτόματα θα σταματούσε κάθε διαφημιστική συνεργασία. Εδώ ΕΧΟΥΜΕ… ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ και ΑΡΝΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ο κ.Μαυρίδης κάτι γνωρίζει επί του συγκεκριμένου) και δεν θα το κάναμε για… ψίχουλα;
 8. Διαφημιστικό banner το Evros-news.gr δημοσίευσε και το καλοκαίρι από την ΤΙΕΔΑ, για την Γιορτή Κρασιού της Αλεξανδρούπολης και μάλιστα τα χρήματα που εισπράξαμε ήταν πολύ περισσότερα από άλλα τοπικά σάιτ. Αυτό όμως δεν μας εμπόδισε να ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ το θέμα με το κόστος της συναυλίας του Γιάννη Πάριου και να ασκούμε συνέχεια πολύ σκληρή κριτική στον Πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλο Αρβανιτίδη.
 9. Κι ακόμα. Διαφημιστικό banner και μάλιστα σε υψηλότερη τιμή από άλλα σάιτ του Έβρου, δημοσιεύσαμε και για την Εμπορική Έκθεση Αλεξανδρούπολης, που έκανε το Επιμελητήριο Έβρου το περασμένο καλοκαίρι. Ούτε αυτό μας εμποδίζει να ασκήσουμε έντονη κριτική στον Πρόεδρο του, φίλο και κουμπάρο του Βασίλη Μαυρίδη, τον Τάκη Τοψίδη που είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης. Με αποκορύφωμα την αποκάλυψη για τον διορισμό της γυναίκας του Νίκης Μουχταρίδου σε Επιτροπή του Επιμελητηρίου με αποζημίωση 150 ευρώ τον μήνα.
 10. Οπότε… αχάριστους μπορεί να μας χαρακτηρίσει, αλλά συμβιβασμένους επειδή πήραμε μια διαφήμιση και μάλιστα το κάναμε δημόσια για να μην μπορούν οι διάφοροι… Μαυρίδηδες να μας κατηγορήσουν ή να μας προσάψουν οτιδήποτε και όχι… κάτω από το τραπέζι, δεν μπορεί.

Όταν με καλούσε για καφέ νύχτα στο γραφείο του

δεν ήμουν ανέντιμος και δημοσιογραφικός αλήτης;

Είπε ακόμα ο δήμαρχος Ορεστιάδας ότι: “Ο καθένας προσπαθεί να βγάλει το ψωμί του. Άσχετα αν δεν συμφωνώ ότι το κάνει με ανέντιμο και δημοσιογραφικά αλήτικο τρόπο”. Να του θυμίσω κάποια πράγματα, γιατί μέσα στο απαράδεκτο παραλήρημα του εναντίον μας τα ξέχασε. Τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και πάλι είχαμε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ότι η ΔΕΥΑΟ έκανε ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ σε εταιρεία του ΝΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ την καταμέτρηση των ρολογιών νερού σε ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ από την ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, τότε πάλι μου έκανε “επίθεση” στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου.

Προανήγγειλε μάλιστα 17 μηνύσεις και πως θα με σέρνει στις δικαστικές αίθουσες, προφανώς για να με εκφοβίσει και να σταματήσω την κριτική μου. Τις περιμένω ακόμα. Εδώ δεν… κώλωσα όταν κορυφαίοι επιχειρηματίες (ένας είναι συγχωρεμένος) μου έκαναν αγωγές εκατομμυρίων ευρώ και τις έχασαν ή ένοιωσα κάποια στιγμή κάτι… μεταλλικό να με σημαδεύει. Νόμιζε πως θα με φοβερίσει με όσα είχε πει τότε στο Δ.Σ ο κ.Μαυρίδης; Κι επειδή εγώ τα παντελόνια δεν τα φοράω για να μην κρυώνω, τον ρωτάω ευθέως:

 • Πότε κατάλαβε ο δήμαρχος Ορεστιάδας ότι λειτουργώ “με ανέντιμο και δημοσιογραφικά αλήτικο τρόπο” όπως είπε; Τώρα ή το πίστευε από παλιά; Για παράδειγμα, το βράδυ της 10ης Δεκεμβρίου, μετά την απονομή στον Συνεταιρισμό Σκορδοπαραγών Βύσσας του βραβείου για το ρεκόρ Γκίνες πλεξούδας σκόρδου, όταν με κάλεσε να πιούμε καφέ στο γραφείο του στο Δημαρχείο μετά τις 10 το βράδυ, λειτουργούσα με… έντιμο και σωστό δημοσιογραφικά τρόπο; Αν πήγαινα τότε σε εκείνη την συνάντηση, όλα θα ήταν καλά;
 • Μήπως αν απαντούσα θετικά για μια συνάντηση μαζί του, όταν μου το πρότειναν κοινοί γνωστοί (όχι φίλοι) για να… τα βρούμε, θα έπαυα πλέον να λειτουργώ “με ανέντιμο και δημοσιογραφικά αλήτικο τρόπο”;
 • Δεν είμαστε λοιπόν όλοι ίδιοι κύριε δήμαρχε. Γι’ αυτό τα υπονοούμενα, η λάσπη και η προσπάθεια σας να με παρουσιάσετε ως κάτι που δεν είμαι, δεν με αγγίζει. Ξέρω, θα ήταν πολύ πιο εύκολο, ήρεμο και κυρίως ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ για μένα και την οικογένεια μου, να γίνω… υπάκουο παιδί και να σταματήσω την κριτική σε όσους θεωρώ ότι πρέπει να ελέγχω γιατί διαχειρίζονται ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.
 • Ξέρω. Χαλάω την πιάτσα σε σας και στους φίλους ή την παρέα σας, όταν κάνοντας και λάθη ασφαλώς, προτιμώ τις δημόσιες διαφημίσεις ιδιωτικών εταιρειών, έστω και αν τα έσοδα είναι λιγότερα, από τα… μαύρα άλλων ιδιωτικών εταιρειών κάτω από το τραπέζι ή τις απ’ ευθείας αναθέσεις δήμων και άλλων δημόσιων φορέων.

Σωστά δίνετε το 90% σε τοπικές επιχειρήσεις,

αλλά σε όλες και όχι το 100% στον Ραδιόγλου 

Ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης έκανε και… ανάλυση στο δημοτικό συμβούλιο, πόσο καλές, αποτελεσματικές και χωρίς γραφειοκρατία είναι οι απ’ ευθείας αναθέσεις. Για να δικαιολογήσει μάλιστα ότι ο δήμος Ορεστιάδας σε κεντρικό επίπεδο, αλλά και οι δημοτικές του επιχειρήσεις. ΔΗΚΕΠΑΟ, ΔΕΥΑΟ και άλλες, δίνουν ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ στο… δημοτικό προμηθευτή Νίκο Ραδιόγλου, ανέφερε ότι η συγκεκριμένη λειτουργία έχει ως αποτέλεσμα το 90% των απ’ ευθείας αναθέσεων να πηγαίνει σε επαγγελματίες και σε επιχειρήσεις της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο που ξέχασε να συμπληρώσει, ότι το 100% σχεδόν από αυτό το 90%, πηγαίνει ΣΕ ΕΝΑΝ. Στον Ραδιόγλου.

Ας μην κάνει λοιπόν ηλεκτρονικό, ούτε καν απλό διαγωνισμό.

Ας ζητήσει όμως προσφορές και από τις άλλες εταιρείες της Ορεστιάδας (και όχι της Αλεξανδρούπολης για να μην μας κατηγορεί ότι… αβαντάρουμε την εταιρεία που διαφημίζουμε).

Υπάρχουν άλλες τέσσερις-πέντε στην πόλη της Ορεστιάδας που ασχολούνται με καθαρισμούς, απεντομώσεις.

Αυτές δεν τις φώναξε 4 χρόνια σχεδόν ούτε μια φορά, για να ζητήσει έστω κάποια προσφορά τους.

Ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Παπαδόπουλος

του έδωσε την καλύτερη απάντηση

Την καλύτερη απάντηση μάλιστα, την έδωσε στον δήμαρχο Ορεστιάδας ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος πριν λίγο καιρό ανεξαρτητοποιήθηκε και επί 4 χρόνια ανήκε στην δική του δημοτική παράταξη. Συνεργάτης του ήταν δηλαδή και μάλιστα στενός. Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, μια φορά μιλήσαμε απλά τηλεφωνικά όταν παραιτήθηκε γιατί ήθελα να μου διευκρινίσει κάτι. Σε εκείνη την επικοινωνία μας, αν και πολλές φορές ήμουν πολύ σκληρός στην κριτική μου προς τους εργαζομένους του εργοστασίου Ζάχαρης, στο οποίο ο ίδιος εκτελεί χρέη Διευθυντή, μου μίλησε πολύ ευγενικά.

Συμφωνώ 1000% σε όσα επεσήμανε λοιπόν προς τον κ.Μαυρίδη, ο οποίος επειδή πλέον του ασκεί κριτική, επιτίθεται και σε αυτόν στα δημοτικά συμβούλια. Όταν αναθέτεις ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, μπορεί να ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ, αλλά συζητείται αν είναι και ηθικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όλη η ουσία και η απάντηση στις απ’ ευθείας αναθέσεις στις εταιρείες του Νίκου Ραδιόγλου, είναι στο χθεσινό ρεπορτάζ που παρουσιάσαμε.

-ΔΕΥΑΟρεστιάδας: Ανάθεση στον Ραδιόγλου η καθαριότητα, σχεδόν σε διπλάσια τιμή από αυτή που έδωσε στην ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης!!!

Αν δεν θέλει λοιπόν να του επισημαίνουμε όλα αυτά, ας ζητήσει προσφορές και από τις άλλες εταιρείες και τους επαγγελματίες ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ. Γιατί ηλεκτρονικό διαγωνισμό δεν πρόκειται να κάνει, αφού ο Νίκος Ραδιόγλου σε όσους παίρνει μέρος τους χάνει.

Εγώ έχω συνηθίσει να με βρίζει, αλλά άφησε

απαράδεκτα υπονοούμενα και για συναδέρφους

Κάτι τελευταίο, γιατί θεωρώ πως πρέπει να το επισημάνω. Εγώ έχω συνηθίσει να με βρίζει κάθε τόσο, αλλά με αυτό που είπε ο δήμαρχος Ορεστιάδας: “Καταλαβαίνω, οποιοσδήποτε δημοσιογράφος όταν τον ταίζει ένα χέρι, να θέλει να προωθήσει τα δικά του”, δυστυχώς άφησε υπονοούμενα για τους συναδέρφους μου στα άλλα τοπικά ΜΜΕ. Κι αυτό είναι απαράδεκτο. Δεν μπορεί να τους… τσουβαλιάζει όλους, γιατί αυτό είναι… αυριανισμός, μια και κάποια στιγμή ανέφερε και την πάλαι ποτέ εφημερίδα του Κουρή.

 1. Δηλαδή αν κάποιος δημοσιογράφος παίρνει μια ανάθεση που αφορά το ΜΜΕ που εργάζεται ή είναι ιδιοκτησία του, σημαίνει πως δεν μπορεί παράλληλα να κάνει αντικειμενικά την δουλειά του;
 2. Αν για παράδειγμα ένας δημοσιογράφος εργάζεται στην Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας, πληρώνεται δηλαδή από τον δήμο και Πρόεδρος του Δ.Σ της Δημοτικής Τηλεόρασης είναι ο ίδιος ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, αυτό τι σημαίνει; Αν δεν του ασκεί κριτική ή γράφει μόνο θετικά και αποθεωτικά κείμενα σε άλλο μέσο που εργάζεται, το κάνει γιατί… τον ταίζει ένα χέρι (του δημάρχου εν προκειμένω) και προωθεί τα συμφέροντα του σύμφωνα με τον λογική και τον ισχυρισμό του κ.,Μαυρίδη; ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.
 3. Επίσης, αν για παράδειγμα ο δήμος Ορεστιάδας κάνει ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ σε κάποιο τοπικό ΜΜΕ, όπως δημοσιεύθηκε χθες στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ ότι έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS FM και τον ιδιοκτήτη του Σταύρο Αποστολίδη, το ποσό των 1.240 ευρώ για παραγωγή και μετάδοση ραδιοφωνικού μηνύματος για την προβολή του Ε.Π. με τίτλο: Επισιτιστική & βασική υλική συνδρομή του ΤΕΒΑ 2014-2020 αυτό τι σημαίνει; Επειδή συχνά βγαίνει και δίνει συνεντεύξεις στον συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό, ισχύει αυτό που είπε για το Evros-news.gr (που από την διαφήμιση μιας ιδιωτικής εταιρείας καθαρισμού για έναν ολόκληρο χρόνο εισέπραξε πολύ λιγότερα απ’ το ποσό που μόλις ανέφερα), ότι: “Καταλαβαίνω, οποιοσδήποτε δημοσιογράφος όταν τον ταίζει ένα χέρι, να θέλει να προωθήσει τα δικά του”; ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.

Κώστας Πιτιακούδης