Αλεξανδρούπολη: ΔΕΙΤΕ που είναι παρκαρισμένο αυτοκίνητο της εταιρείας του Προέδρου της ΔΕΥΑΑ Γ.Ουζουνίδη

Αλεξανδρούπολη: ΔΕΙΤΕ που είναι παρκαρισμένο αυτοκίνητο της εταιρείας του Προέδρου της ΔΕΥΑΑ Γ.Ουζουνίδη

Φαρδιά πλατιά πάνω στο πεζοδρόμιο και δίπλα σε ράμπα ΑμεΑ καλύπτοντας ένα τμήματα της, βρισκόταν πριν λίγη ώρα παρκαρισμένο το αυτοκίνητο μάρκας Smart που βλέπετε τις φωτογραφίες και ανήκει στην εταιρεία ακινήτων του δημοτικού συμβούλου της παράταξης του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και προέδρου της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης Γιώργου Ουζουνίδη.

Οι δυο φωτογραφίες που μας έστειλε… αγανακτισμένος δημότης, δείχνουν το αυτοκίνητο μπροστά στην εταιρεία ιδιοκτησίας του Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης. Δεν γνωρίζουμε αν ο ίδιος το χρησιμοποίησε και πάρκαρε εκεί, πάνω στο πεζοδρόμιο και δίπλα στην ειδική ράμπα ΑμεΑ ή αν πρόκειται για συγγενικό του πρόσωπο ή υπάλληλο της εταιρείας του. Δείχνει όμως να θεωρεί το συγκεκριμένο σημείο, επειδή βρίσκεται μπροστά στο γραφείο της εταιρείας, περίπου ως ιδιωτικό χώρο πάρκινγκ.

Μετά τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Παντελίδη, που είχε διπλοπαρκάρει κόντρα σε μονόδρομο μάλιστα, τον επίσης Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου Χρήστο Ζιώγα που είχε παρκάρει κλείνοντας ράμπα αναπήρων, τώρα έχουμε αυτοκίνητο του Προέδρου της ΔΕΥΑΑ Γιώργου Ουζουνίδη να είναι επίσης παρκαρισμένο ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Όλα αυτά ενδεικτικά της νοοτροπίας των δημοτικών συμβούλων της παράταξης του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, την στιγμή που οι απλοί πολίτες καθημερινά πηρώνουν κλήσεις είτε από την δημοτική αστυνομία είτε από την Τροχαία, για παρόμοιες παραβάσεις.

Το πρόβλημα έλλειψης χώρων πάγκινγκ στην Αλεξανδρούπολη είναι γνωστό και στα 9 χρόνια η δημοτική αρχή Λαμπάκη αντί να το λύσει, το επιδείνωσε. Σίγουρα θα είχε πάντως ενδιαφέρον, να επικαλεστεί στην συγκεκριμέηνη περίπτωση που δημοσιεύουμε, την έλλειψη χώρων παρκαρίσματος ο κ.Ουζουνίδης.

Ένα σχόλιο

  1. Ε Δεν είναι και η πρώτη φορά…Μία ζωή έτσι τα αφήνουν αυτοί οι κύριοι.
    Που να δείτε εκεί από την ΕΚΑΒ (παλιά πυροσβεστική) απέναντι στην γωνία στο σχολείο καθημερινά μόνιμα στις διαβάσεις έχουν σταθμευμένα αυτοκίνητα. Και όχι ΑΜΕΑ δεν μπορούνε να περάσουν,ούτε μαμάδες με τα καροτσάκια των μωρών τους μπορούνε,φυσικά ούτε κι εμείς οι πεζοί.
    όπως και λίγα μέτρα ποιο κάτω προς τον κεντρικό στο τρίγωνο που εκεί άλλα χάλια πάλι με τα αυτοκίνητα που παρκέρνουν όπου βρουν.
    Πάντε βγάλτε μία φωτογραφία,κάντε κι ένα ρεπορτάζ για δείξετε τα χάλια μας καλέστε και την αστυνομία να τα γράψει και να τα σηκώσει τα οχήματα με γερανό.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*