Ξεσηκώθηκαν όλοι για το BBC, αλλά η ΕΡΤ2 το 2017 έδειχνε τα ίδια και χειρότερα!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεσηκώθηκαν όλοι για το BBC, αλλά η ΕΡΤ2 το 2017 έδειχνε τα ίδια και χειρότερα!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Αναστατώθηκαν αρκετοί από το πρόσφατο ρεπορτάζ του BBC για ύπαρξη “μακεδονικής μειονότητας” και μάλιστα το Υπουργείο Εξωτερικών προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας.

Μόνο που η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με την στήριξη των ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου μέχρι πρόσφατα, εδώ και πολύ καιρό προετοίμαζε το “έδαφος”. Δείτε το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από μουσική εκπομπή που είχε παρουσιαστεί τον Ιούνιο του 2017 στην ΕΡΤ2, την οποία πληρώνουν όλοι οι Έλληνες μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Σε αυτήν, ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ που έχει δώσει τη συνέντευξη στο BBC είχε παρουσιαστεί στην εκπομπή της Κρατικής ελληνικής τηλεόρασης ΕΡΤ2 να λέει περίπου τα ίδια.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ BBC…(Η ΥΠΝΩΣΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΛΛΑΣ)?…..Αναστατώθη σύμπασα η Ελλάς για το ανυπόστατο δημοσίευμα του BBC . Ασθμαίνον το ελληνικό ΥΠΕΞ τρέχει με διάβημα να διαμαρτυρηθεί?…….Από κανέναν όμως δεν ακούσατε ότι ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ που έχει δώσει τη συνέντευξη στο BBC είχε παρουσιαστεί τον Ιούνιο του 2017 σε μουσική εκπομπή της κρατικής ελληνικής τηλεοράσεως ΕΡΤ2 να λέει περίπου τα ίδια.?….Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν αρκετά τραγούδια στην ψευτομακεδονική διάλεκτο, με τον τίτλο τους στα σλαβικά και με υπότιτλους στα ελληνικά….?….To τραγούδι More Sokol Pije που ακούγεται είναι δημοφιλές τόσο στα Σκόπια όσο και τη Βουλγαρία και ανάφερεται σε έναν αντάρτη τον Γιάνε που πολέμησε και τραυματίστηκε με 9 σφαίρες.?….Προφανώς βέβαια αυτό δεν θα το έπαθε ο Γιάνε έχοντας συμμάχους τους Έλληνες, όπως μπορεί εύκολα να συμπεράνει κάποιος……..Και όλα αυτά στην κρατική τηλεόραση…..!!!!….Ο Σλάβος Γιάνε και τα υπερήφανα κατορθώματά του….!!!!!(Το τραγούδι ήταν σερβικό του 1837, αλλά αρχές του 20 αι. Βούλγαροι και Σκοπιανοί το οικειοποιήθηκαν βαζοντας δικές τους προσθήκες και το θεωρούν πλέον δικό τους…..Μην μου πείτε πως εκπλαγήκατε…)?….Σε βουλγαρικές ιστοσελίδες ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ότι το τραγούδι « σχετίζεται με τους αγώνες για την ελευθερία της (εντός εισαγωγικών) Μακεδονίας»..!!!!!!….Όπως π.χ. εδώ :https://bulgarianhistory.org/more-sokol-pie/?…Ο δε παρουσιαστής αναρωτιέται, γελώντας μάλιστα, γιατί πρέπει να ακούγονται στην Ελλάδα τα αμερικανικά τραγούδια….!!!!!!!?….Και οι δυο μαζί ειρωνεύονται γελώντας το πώς είναι δυνατόν το ελληνικό κράτος να θεωρεί ανύπαρκτη τη «μακεδονική» μειονότητα ….!!!!!?…..Μείνατε με το στόμα ανοιχτό μήπως ;Το ΒBC και οι ξένοι μάς φταίνε κατά τα άλλα….

Gepostet von Ιωάννης Σκουρλέτος am Montag, 25. Februar 2019

 

Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν αρκετά τραγούδια στην ψευτομακεδονική διάλεκτο, με τον τίτλο τους στα σλαβικά και με υπότιτλους στα ελληνικά.

To τραγούδι More Sokol Pije που ακούγεται είναι δημοφιλές τόσο στα Σκόπια όσο και τη Βουλγαρία και αναφέρεται σε έναν αντάρτη, τον Γιάνε, που πολέμησε και τραυματίστηκε με 9 σφαίρες.

Προφανώς βέβαια αυτό δεν θα το έπαθε ο Γιάνε έχοντας συμμάχους τους Έλληνες, όπως μπορεί εύκολα να συμπεράνει κάποιος. Και όλα αυτά στην κρατική τηλεόραση!!!! Ο Σλάβος Γιάνε και τα υπερήφανα κατορθώματά του!!!!!
(Το τραγούδι ήταν σερβικό του 1837, αλλά αρχές του 20 αιώνα Βούλγαροι και Σκοπιανοί το οικειοποιήθηκαν βάζοντας δικές τους προσθήκες και το θεωρούν πλέον δικό τους. Μην μου πείτε πως εκπλαγήκατε με του; Συριζαίους. Οι άνθρωποι πάντα ήθελαν να ξεπουλήσουν την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς.

Σε βουλγαρικές ιστοσελίδες ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ότι το τραγούδι « σχετίζεται με τους αγώνες για την ελευθερία της (εντός εισαγωγικών) “Μακεδονίας»..!!!!!!….Όπως π.χ. εδώ :
https://bulgarianhistory.org/more-sokol-pie/

Ο δε παρουσιαστής αναρωτιέται, γελώντας μάλιστα, γιατί πρέπει να ακούγονται στην Ελλάδα τα αμερικανικά τραγούδια και όχι τα “μακεδονικά”!!!!!!!

Και οι δυο μαζί ειρωνεύονται γελώντας το πώς είναι δυνατόν το ελληνικό κράτος να θεωρεί ανύπαρκτη τη «μακεδονική» μειονότητα!!!!!

Μείνατε με το στόμα ανοιχτό μήπως ;
Το ΒBC και οι ξένοι μας φταίνε κατά τα άλλα.

Να τους ξαναψηφίσετε λοιπόν Εβρίτες και γενικότερα Έλληνες. Επίσης, συντοπίτες να τους καλείτε στους χορούς και τις εκδηλώσεις των συλλόγων σας τους τρεις Εβρίτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρσπών με την οποία ξεπουλήθηκε η Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα.