Δεν… παίζονται: Οργανώνουν επικοινωνιακή φιέστα παραλαβής τμήματος του πάρκινγκ, ενώ στο άλλο συνεχίζονται τα έργα!!!

Δεν… παίζονται: Οργανώνουν επικοινωνιακή φιέστα παραλαβής τμήματος του πάρκινγκ, ενώ στο άλλο συνεχίζονται τα έργα!!!

Έχουν ξεφύγει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης και οι συνεργάτες του. Οι άνθρωποι δεν… παίζονται και κοροϊδεύουν εν ψυχρώ τον κόσμο, οργανώνοντας επικοινωνιακές φιέστες που μόνο γέλιο προκαλούν σε κάθε σοβαρά σκεπτόμενο δημότη.

Συγκεκριμένα, με δελτίο Τύπου ενημερώσουν ότι την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2019 στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί η διοικητική παραλαβή τμήματος του έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ»  και από τις 17:00  θα παραδοθεί προς  χρήση. Πρόκειται για τις… αχρείαστες ουσιαστικά εργασίες που έγιναν δίπλα στο στάδιο “Φώτης Κοσμάς”, μειώνοντας ουσιαστικά τις θέσεις πάρκινγκ που υπήρχαν και δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα με το παρκάρισμα αλλά και τις… στροφές των λεωφορείων, λόγω του διαζώματος με τσιμέντο και καθόλου πράσινο που δημιουργήθηκε.

Κι αν όλα αυτά μπορεί να τα αποδεχθεί κάποιος, την υποτίμηση της νοημοσύνης του σίγουρα δεν μπορεί να την  χωνέψει. Γιατί; Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, δεν θα παραδοχθεί όλο το έργο του πάρκινγκ, αλλά μόνο ένα μέρος του και  συγκεκριμένα θα παραδοθεί για χρήση  έκταση 4.899,0 μ2 του υπαίθριου χώρου στάθμευσης, ενώ ένα τμήμα του με την απαιτούμενη σήμανση, έκτασης 870,0 μ2 θα παραμείνει εργοταξιακός χώρος μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου της κατασκευής του ποδηλατοδρόμου.

Ποιός ο λόγος και η… πρεμούρα να παραδώσουν ανολοκλήρωτο το έργο, παρά μόνο για να κάνουν επικοινωνιακή φιέστα; Γιατί δεν περίμεναν λίγες ημέρες ακόμα ώστε να ολοκληρωθεί τουλάχιστον ο χώρος του πάρκινγκ και μετά να γίνει η διοικητική παραλαβή; Για να κάνουν απλά δηλώσεις αυταρέσκειας ο δήμαρχος κ.Λαμπάκης και το “πνευματικό του παιδί” Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας; Τόσο… χαζούς θεωρούν τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης και πιστεύουν ότι δεν καταλαβαίνουν τιο εν ψυχρώ… δούλεμα με όσα κάνουν;