Δεν τους νοιάζει τίποτα – Άλλο αυτοκίνητο του Προέδρου της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης Γ. Ουζουνίδη παράνομα παρκαρισμένο!!!

Δεν τους νοιάζει τίποτα – Άλλο αυτοκίνητο του Προέδρου της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης Γ. Ουζουνίδη παράνομα παρκαρισμένο!!!

Οι άνθρωποι δείχνουν να μην υπολογίζουν τίποτα και κανέναν τελικά. Χθες δημοσιεύσαμε τις φωτογραφίες-καταγγελία δημότη της Αλεξανδρούπολης, για το παρκαρισμένο φαρδιά-πλατιά πάνω στο πεζοδρόμιο και δίπλα σε ράμπα ΑμεΑ καλύπτοντας ένα τμήμα της, αυτοκίνητο μάρκας Smart το οποίο ανήκει στην εταιρεία ακινήτων του δημοτικού συμβούλου της παράταξης του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και προέδρου της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης Γιώργου Ουζουνίδη.

Σήμερα, άλλος πολίτης, αυτός μάλιστα πολύ περισσότερο αγανακτισμένος, μας τηλεφώνησε και μας έστειλε νέες φωτογραφίες. Αυτή την φορά άλλου αυτοκινήτου, της εταιρείας ακινήτων προφανώς του δημοτικού συμβούλου της παράταξης του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και Προέδρου της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης Γιώργου Ουζουνίδη και αυτό. Ήταν επίσης παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο, μπροστά στο κτηματομεσιτικό του γραφείο και πάνω σε ράμπα ΑμεΑ.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δημιουργεί μάλιστα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε. Γιατί σε συνδυασμό με τα τελάρα του καταστήματος φρούτων που υπάρχει εκεί, κλείνει εντελώς το πεζοδρόμιο και όποιος περνάει από το σημείο, είναι υποχρεωμένος να κατέβει στον δρόμο για να το προσπεράσει. Με κίνδυνο να τον… μαζέψει κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο, όπως αυτό που βλέπετε να περνά την δεδομένη στιγμή.

-Αλεξανδρούπολη: ΔΕΙΤΕ που είναι παρκαρισμένο αυτοκίνητο της εταιρείας του Προέδρου της ΔΕΥΑΑ Γ.Ουζουνίδη

Περνούσα πριν λίγη ώρα από το σημείο και αναγκάστηκα να κατέβω από το πεζοδρόμιο για να συνεχίσω. Άρχισα να διαμαρτύρομαι και να φωνάζω ποιός απαράδεκτος είναι αυτός που πάρκαρε έτσι κλείνοντας τελείως την πρόσβαση στους πεζούς και όταν το προσπέρασα και το είδα από πίσω, διαπίστωσα ότι ανήκε στον κ.Ουζουνίδη. Γι’ αυτό έβγαλα την φωτογραφία για να το στείλω κάπου και ο γιος μου που είχε διαβάσει το χθεσινό σας θέμα με άλλο αυτοκίνητο του ίδιου, μου είπε ότι θα το κανονίσει αυτός. Σας πήρα τηλέφωνο γιατί δεν άντεχα άλλο με όλα αυτά.

Να τους χαιρόμαστε τέτοιους δημοτικούς συμβούλους, που δείχνουν πως δεν σέβονται τους πολίτες από τους οποίους σε λίγο καιρό θα ζητήσουν την ψήφο τους. Να σας πω τί θα πάρουν”; τον ακούσαμε να λέει αγανακτισμένος και έντονα εκνευρισμένος. Μας είπε στη συνέχεια τι θα… πάρουν, τουλάχιστον από τον ίδιο, ο Γιώργος Ουζουνίδης και η παράταξη του, αλλά αν το γράψουμε θα μας… τσιμπήσει ο εισαγγελέας.

Ο λαλίστατος Κώστας Χατζηαναγνώστου, υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας,

που έχει κρυφτεί όπως και στην περίπτωση του Αντιδημάρχου Χρήστου Ζιώγα;

Δεν ξέρουμε αν ο κ.Ουζουνίδης, δημοτικός σύμβουλος του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ επαναλαμβάνουμε, οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο και το πάρκαρε εκεί. Κατ’ αρχάς, αυτή είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση και δικαίωση όσων καταλογίζουν τεράστιες ευθύνες στην σημερινή δημοτική αρχή, μέλος της οποίας είναι ο ίδιος, ότι δεν έχει δώσει λύσεις στον τομέα του παρκαρίσματος. Αλλά υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ερωτήματα. Σίγουρα θα είδε ο Γιώργος Ουζουνίδης ή τον ενημέρωσαν, για το χθεσινό μας δημοσίευμα. Ακόμα και αν δεν οδηγούσε ο ίδιος το Smart με την διαφήμιση της εταιρείας του ή και το κόκκινου χρώματος που επίσης πάρκαρε παράνομα σήμερα, είναι δυνατόν να μην έδωσε εντολή στους υπαλλήλους του να είναι προσεκτικοί; Να μην παρανομούν αρχικά και φυσικά να μην… ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που περιμένει από τους δημοτικούς του άρχοντες να δίνουν το καλό και όχι το… κακό παράδειγμα

Κι ακόμα. Εκείνος ο… λαλίστατος σε άλλες περιπτώσεις υπεύθυνος της Δημοτική Αστυνομίας Κώστας Χατζηαναγνώστου, που έχει κρυφτεί; Ξέρουμε ότι μας διαβάζει ανελλιπώς και μάλιστα άμεσα ατιδράει δημοσιεύοντας στην προσωπική του σελίδα στο facebook διάφορα σχόλια. Τώρα που είδε τις καραμπινάτες παραβάσεις των αυτοκινήτων του συναδέρφου του στο δημοτικό συμβούλιο και την ίδια δημοτική παράταξη Γιώργου Ουζουνίδη, έδωσε εντολή μια και οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας, η Δημοτική Αστυνομία να επέμβει και να επιβάλλει τις ανάλογες κυρώσεις και πρόστιμα; Μόνο στους απλούς πολίτες ξέρουν να κόβουν κλήσεις; Γιατί… κατάπιε την γλώσσα του, όπως είχε κάνει και στην περίπτωση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου Χρήστου Ζιώγα, που πάρκαρε στην παραλιακή κλείνοντας ράμπα αναπήρων; Δεν έχει να μας πει τίποτα; Όχι σε μας. Στους δημότες των οποίων θα πάει να ξαναζητήσει την ψήφο τους τον Μάιο.

Τα ίδια ερωτήματα ισχύουν φυσικά και ακόμα περισσότερα, και για την Τροχαία Αλεξανδρούπολης και τον επικεφαλή της. Αποκλείεται να μην έχουν πέσει στην αντίληψη τους οι συγκεκριμκένες παραβάσεις. Όταν ακόμα και τα μεσάνυχτα βγαίνουν οι τροχονόμοι και γράφουν τους πάντες, δεν είδαν το παράνομο παρκάρισμα των αυτοκινήτων του Προέδρου της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούοπολης επί δυο συνεχόμενες ημέρες από τα ρεπορτάζ μας; Μήπως  οι νόμοι είναι διαφορετικοί για τους δημοτικούς άρχοντες;

2 Σχόλια

  1. Το παράνομο παρκάρισμα είναι έργο της αστυνομίας και αφορά την τροχαία! Εσείς με πιο δικαίωμα ακριβώς δημοσιεύεται προσωπικά δεδομένα ενός πολίτη, που δεν γνωρίζεται εάν είναι όντως αυτός στον οποίο αναφέρεστε???? Βγάζετε φωτογραφίες και δημοσιεύεται πινακίδες αυτοκινήτων???? Που το έχετε ξανά δει αυτό??? Έτσι θα πάτε την κοινωνία μπροστά, παράπτωμα στο παράπτωμα!

    • Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, όπως και αυτό της προηγούμενης ημέρας, έχει τα στοιχεία της εταιρείας κορυφαίου θεσμικού παράγοντα της πόλης κυρία Κουτσίδου, του δημοτικού συμβούλου και Προέδρου της ΔΕΥΑΑ κ.Γιώργου Ουζουνίδη, ο οποίος θα πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα. Όπως και όλοι όσοι έχουν θεσμικό ρόλο. Δεν αφορά μόνο την αστυνομία, αλλά και την δημοτική αστυνομία, η οποία όπως και η τροχαία μοιράζουν κλήσεις για παρόμοιες παραβάσεις και καλά κάνουν. Η παράβαση είναι δεδομένη και οι φωτογραφίες είναι από πολίτες που δεν μπορούσαν να περάσουν από το πεζοδρόμιο, διότι κάποιος ή κάποια το θεώρησαν… τσιφλίκι τους. Η κοινωνία θα πάει μπροστά με κάποιους ασυνείδητους που παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια ή κλείνουν ράμπες αναπήρων, των ΑΜΕΑ; Τα γράψατε σοβαρά αυτά και έχετε το θράσος να τα υποστηρίζετε κιόλας; Εκτός αν έχετε σχέση με τον παραβάτη ή την εταιρεία του.
      Υ.: Η πινακίδα, από την στιγμή που υπάρχουν φαρδιά πλατιά τα στοιχεία της εταιρείας και τα αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα μπροστά στα γραφεία της, είναι το τελευταίο. Άλλωστε αν δεν υπήρχαν τα στοιχεία της εταιρείας ακινήτων πάνω στα αυτοκίνητα, οι καταγγέλοντες δεν θα γνώριζαν σε ποιόν ανήκουν μόνο από τις πινακίδες. Υπάρχουν εξάλλου αυτοκίνητα που παρκάρουν επίσης παράνομα πολλών δημοτών, αλλά αυτά δεν μας απασχολούν. Οι θεσμικοί που εκλέγονται για να δίνουν το καλό παράδειγμα και να μην παραβαίνουν το νόμο μας ενδιαφέρουν και φυσικά θα υπόκεινται στην κριτική. Είτε σας αρέσει είτε όχι κυρία Κουτσίδου, αν αυτό είναι το πραγματικό σας επίθετο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*