Διέγραψε τον Σταύρο Βαβία το Κίνημα Αλλαγής επειδή είναι “αντάρτης” υποψήφιος με Τοψίδη

Διέγραψε τον Σταύρο Βαβία το Κίνημα Αλλαγής επειδή είναι “αντάρτης” υποψήφιος με Τοψίδη

Διέγραψε τον Σταύρο Βαβία το Κίνημα Αλλαγής τόσο από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής όσο και από απλό μέλος, αφού κατεβαίνει ως “αντάρτης” υποψήφιος στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τον Χριστόδουλο Τοψίδη, ενώ έχει δοθεί επίσημα το χρίσμα στον  Κώστα Σιμιτσή.

Ήταν μια αναμενόμενη απόφαση, την οποία μάλιστα το Evros-news.gr είχε προαναγγείλει, αφού ήταν ξεκάθαρη η απόφαση της ΕΔΕΚΑΠ (Επιτροπής Δεοντολογίας) του ΚΙΝ.ΑΛ που πάρθηκε  1/11/2018. Σύμφωνα με αυτή, «Δεδομένων των συλλογικών ομόφωνων αποφάσεων του Κινήματος Αλλαγής για αυτόνομη πολιτική παρουσία στις επικείμενες Περιφερειακές Εκλογές, είναι αυτονόητο ότι για όσα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, με προσωπική τους επιλογή, συνταχθούν σε αντίπαλα ψηφοδέλτια, αναστέλλεται η «ιδιότητα του μέλους» του Κινήματος Αλλαγής».

Όπως αναφέρεται στην απόφαση για τον κ.Βαβία: “Από την στιγμή λοιπόν που ήρθε η απόφαση του Σ. Βαβία να συμμετάσχει ως υποψήφιος σε αντίπαλο ψηφοδέλτιο από αυτό της επίσημης στήριξης του Κινήματος Αλλαγής, ανακοινώνεται η αναστολή της ιδιότητας του ως μέλος του Κινήματος Αλλαγής”. Ο ίδιος πάντως δεν περίμενε πως τελικά θα διαγραφεί και νόμιζε ότι θα περάσει στο… ντούκου το γεγονός ότι συντάχθηκε με την παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” του κ.Τοψίδη, αν και το ΚΙΝ.ΑΛ έχει υποψήφιο τον πρώην δήμαρχο Καβάλας Κώστα Σιμιτσή στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*