Το Σωματείο delivery Έβρου καταγγέλει το ΠΑΜΕ για την ματαίωση του Συνεδρίου της ΟΙΥΕ

Το Σωματείο delivery Έβρου καταγγέλει το ΠΑΜΕ για την ματαίωση του Συνεδρίου της ΟΙΥΕ

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλει μτο ΠΑΜΕ, την συνδικαλιστική παράταξη του ΚΚΕ για την ματαίωση του 38ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου – Μεταφορέων Ν. Έβρου, όσων δηλαδή εργάζονται ως delivery.

Όπως αναφέρει:

“Το Σωματείο Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου – Μεταφορέων Ν. Έβρου, καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ματαίωση του 38ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Αθήνα στις 23- 24 Φεβρουαρίου Η ευθύνη αυτή ανήκει αποκλειστικά στην ηγεσία του Π.Α.ΜΕ και στην βίαιη παρέμβασή του.

Ως νεοσύστατο Σωματείο, με τις δυσκολίες και τις κακουχίες που αντιμετωπίζει καθημερινά ο μέσος εργαζόμενος διανομέας, αντί να συζητήσουμε και να αναδείξουμε τα προβλήματα του υποτιμημένου, από την πολιτεία, κλάδου μας και τέλος να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα , φτάνοντας στο ξενοδοχείο νιώσαμε ότι βρεθήκαμε μέσα σε ρωμαϊκή αρένα, που μόνο Συνέδριο δεν θύμιζε άλλα συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ.

Οι συνάδελφοι –μέλη του Π.Α.ΜΕ φωνάζανε  από το μεγάφωνο (σε κλειστό χώρο) ότι το συνέδριο είναι των εργατών και όχι τον «εργοδοτών» παραβλέποντας και αδιαφορώντας ότι γύρω τους βρισκόντουσαν πραγματικοί εργαζόμενοι που άφησαν τις εργασίες τους για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Κάνανε λόγω για «μπράβους» άλλα εμείς το μόνο που είδαμε ήταν 200 περίπου άτομα (δυνάμεις Π.Α.ΜΕ) που φωνάζανε , έσπρωχναν και έβριζαν εκλεγμένους αντιπροσώπους και μέσα σε αυτούς και γυναίκες. Τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν ντροπή για το Συνδικαλιστικό Κίνημα.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά  και με πλήρη ευθύνη των πράξεων και των στόχων μας ότι δεν φιμωνόμαστε και δεν υποχωρούμε σε οποιαδήποτε εκβιαστική πράξη κατάλυσης των δημοκρατικών δικαιωμάτων μας”.