Οριστικοποιήθηκε χθες βράδυ: Με υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ τον Θόδωρο Περεντίδη κατεβαίνει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Οριστικοποιήθηκε χθες βράδυ: Με υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ τον Θόδωρο Περεντίδη κατεβαίνει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Οι κυβερνητικές… σειρήνες του ΣΥΡΙΖΑ και γενικά των κομμάτων εξουσίας δεν συγκίνησαν τον Θόδωρο Περεντίδη και μαζί με τους συναγωνιστές του αποφάσισαν χθες βράδυ στην Κομοτηνή να κατεβάσουν αυτόνομο συνδυασμό του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το Evros-news.gr είχε ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ την περασμένη Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου την απόφαση που είχε ληφθεί να υπάρξει αυτόνομη κάθοδος της “Αντικαπιταλιστικής Παρέμβασης-ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην ΑΜ-Θ” στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαίου. Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε λοιπόν χθες βράδυ αυτό οριστικοποιήθηκε. Ομόφωνα αποφασίστηκε επίσης, επικεφαλής να είναι ο Θόδωρος Περεντίδης από την Ορεστιάδα, υποψήφιος δήμαρχος στην πόλη παλαιότερα αλλά και βουλευτής στο νομό Έβρου με το συγκεκριμένο κόμμα.

Να θυμίσουμε ότι στις Περιφερειακές εκλογές του 2014, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετείχε με επικεφαλής τον Γιώργο Μποτσίδη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ψηφοδέλτιο είναι έτοιμο πάνω από 90% και θα ξεκινήσουν άμεσα και οι εκδηλώσεις του. Όπως γράψαμε χθες στο ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ, υπήρξε κάποια στιγμή… προσέγγιση από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Περεντίδη και άλλους “συντρόφους” του και τους προτάθηκε να συμμετέχουν στην παράταξη του Κώστα Κατσιμίγα, τον οποίο στηρίζει ως υποψήφιο Περιφερειάρχη το κυβερνών κόμμα. Η απόφαση και η απάντηση όμως ήταν αρνητική και έτσι ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατεβαίνει αυτόνομα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.