ΒΙΝΤΕΟ: Πρώτη μέρα και νύχτα… σνόμπαραν το νέο πάρκινγκ οι Αλεξανδρουπολίτες και πάρκαραν απ’ έξω

ΒΙΝΤΕΟ: Πρώτη μέρα και νύχτα… σνόμπαραν το νέο πάρκινγκ οι Αλεξανδρουπολίτες και πάρκαραν απ’ έξω

Την Παρασκευή δόθηκε για δωρεάν χρήση το μεγαλύτερο μέρος του νέου πάρκινγκ που δημιουργήθηκε πίσω από το στάδιο “Φώτης Κοσμάς”, αλλά όπως φαίνεται από το βίντεο, οι Αλεξανδρουπολίτες το… σνόμπαραν και πάρα πολλοί πάρκαραν απ’ έξω και δεξιά στον δρόμο.

Λέτε να συμβεί ότι και με τον πεζόδρομο της οδού Κύπρου, για τον οποίο επίσης υπήρξαν πολλές αντιδράσεις από τον κόσμο, αλλά η δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη με… ξεροκεφαλιά και αλαζονεία προχώρησε τα έργα; Γιατί εκείνος ο πεζόδρομος, αν και έχει δοθεί πολύ καιρό σε χρήση, είναι γεγονός πως ούτε… αγαπήθηκε ούτε περπατήθηκε από τους κατοίκους της πόλης.

Χθες λοιπόν Σάββατο, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, πάρα πολλοί προτίμησαν να παρκάρουν εκτός του διαμορφωμένου και διαγραμμισμένου χώρου, στην δεξιά πλευρά όπως κατευθύνεται κανείς προς την παραλιακή και μέσα στον δρόκο, παρά να πάει στο πάρκινγκ. Τα ίδια και χειρότερα το βράδυ.

Εδώ βλέπουμε πόσο αποδεκτό έγινε το πάρκινγκ από την πρώτη στιγμή.Όλοι δεξιά….?Να ξέρετε ότι μετά από αυτό το βίντεο από αύριο θα αρχίζουν να γράφουν για να γίνει το δικό τούς.

Gepostet von Giorgos Doulas am Samstag, 2. März 2019

Βέβαια, με το σοβαρό πρόβλημα έλλειψης χώρων πάρκινγκ που υπάρχει στην πόλη, είναι σίγουρο πως αργά ή γρήγορα ο κόσμος θα πηγαίνει να παρκάρει και εκεί, αλλά πάρα πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν, πως οι θέσεις μειώθηκαν σημαντικά με την παρέμβαση για την οποία ξοδεύτηκαν ένα σωρό χρήματα και ουσιαστικά ήταν αχρείαστη. Γιατί πολύ απλά, δεν προσέθεσε θέσεις πάρκινγκ, αλλά αντίθετα αφαίρεσε.

Υπάρχει και ένα σοβαρό πρόβλημα. Όσοι οδηγοί έρχονται από τον κεντρικό δρόμο, δηλαδή από την Χιλή ή από το κέντρο και παίρνουν τον δρόμο για την παραλιακή, δεν μπορούν να μπουν στο πάρκινγκ. Κι αυτό γιατί υπάρχει απαγορευτικό σήμα για στροφή αριστερά!!! Έτσι θα πρέπει να φτάσει κάποιος μέχρι τον σταθμό του τραίνου για να επιστρέψει!!!