Στο πατρικό του στη Νέα Βύσσα έμεινε ο παρουσιαστής του Τσικνομπουρμπούλη Πέτρος Πολυχρονίδης

Στο πατρικό του στη Νέα Βύσσα έμεινε ο παρουσιαστής του Τσικνομπουρμπούλη Πέτρος Πολυχρονίδης

Στο πατρικό του στη Νέα Βύσσα έμεινε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης ο συμπατριώτης μας παρουσιαστής του Τσικνομπουρμπούλη Πέτρος Πολυχρονίδης, που με τον γνώριμο τρόπο του… ξεσήκωσε τους πάντες στην Ορεστιάδα.

Το ίδιο κάνει άλλωστε ο πετυχημένος τηλεπαρουσιαστής του “Τροχού της Τύχης” κάθε φορά που έρχεται στον τόπο του και για επαγγελματικούς λόγους. ΌΠως πρόπερσι που παρουσίασε τις εκδηλώσεων Νέων στον Άρδα ή πέρυσι που βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη και ήταν ο παρουσιαστής της Γιορτής Πίτας.

Ο Πέτρος είχε την ευκαιρία να δει τους συγγενείς του που μένουν στο χωριό, στις λίγες ώρες που βρέθηκε εκεί, αφού η παρουσίαση του Τσικνομπουρμπούλη του κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της παραμονής του στην Ορεστιάδα και τον Έβρο γενικότερα. Άλλωστε το πρωί της Παρασκευής “πέταξε” για την Αθήνα, αφού υπάρχουν οι υποχρεώσεις του με τα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού που συνεχίζει με πολύ μεγάλη επιτυχία να παρουσιάζει, αλλά και κάποιες ακόμα επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Με την οικογένεια του Προέδρου Πενταλόφου Χάρη Κεραμάρη

Μιλώντας στο Evros-news.gr, ο Πέτρος Πολυχρονίδης έδειξε ενθουσιασμένος για την ζεστασιά, την αγάπη και τον ενθουσιασμό που τον υποδέχθηκαν οι συντοπίτες του, αλλά και το κέφι που επικράτησε στον Τσικνομπουρμπούλη τον οποίο διοργάνωσε ο δήμος Ορεστιάδας. Δεν προλάβαινε άλλωστε να βγτάζει συνέχεια φωτογραφίες με θαυμαστές, αλλά και γνωστούς, φίλους από το χωριό του, τη Νέα Βύσσα και όλη την περιοχή.

Με τη συγχωριανή του Χρύσα Μπαχαρίδου

Κάποιοι βρήκαν μάλιστα την ευκαιρία να του ζητήσουν πληροφορίες για τον τρόπο που μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον “Τροχό της Τύχης” και αυτός με χαμόγελο και πολύ καλή διάθεση τους ενημέρωσε.