Το «The Mindspark» επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη με τους γκουρού του μάρκετινγκ

Το «The Mindspark» επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη με τους γκουρού του μάρκετινγκ

Για ακόμη μια χρονιά, παγκοσμίου φήμης εισηγητές θα επισκεφθούν την Αλεξανδρούπολη για να μεταφέρουν γνώση για τις νέες τάσεις, εργαλεία και τρόπο σκέψη.

Μετά την επιτυχία που γνώρισε στην ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο, το μεγαλύτερο γεγονός για το Μάρκετινγκ, την δημιουργικότητα και την καινοτόμο σκέψη «The Mindspark» επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη, στις 20 & 21 Απριλίου 2019 με ένα καταιγιστικό διήμερο γνώσης, έμπνευσης και ανακάλυψης.
Για ακόμη μια χρονιά, παγκοσμίου φήμης εισηγητές θα επισκεφθούν την Αλεξανδρούπολη για να μεταφέρουν γνώση για τις νέες τάσεις, εργαλεία και τρόπο σκέψης. Το κοινό θα μοιραστεί συνολικά 12 ώρες με τους κορυφαίους εισηγητές και επαγγελματίες. Θα θέσει ερωτήματα και θα ανταλλάξει απόψεις με τους εισηγητές, ενώ ταυτόχρονα θα έρθει σε επαφή με ανθρώπους που αναζητούν την γνώση και επενδύουν στην προσωπική τους ανάπτυξη.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Nick Godbehere, Behavioral Insights Expert, θα εισάγει το κοινό στον ρόλο του συναισθήματος στο Marketing και την έννοια του «emotion analytics». O διεθνώς καταξιωμένος εκπαιδευτής στελεχών Δρ Γιάννης Καλογεράκης, θα αναλύσει τον κώδικα της νέας γενιάς, γνωστή ως «Millennials», η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της συνολικής κατανάλωσης. Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στις νέες τεχνολογίες και το ψηφιακό Marketing, με τον Αποστόλη Αϊβαλή, Business Strategist και expert, ώστε να χτίσουν μια αποτελεσματική ψηφιακή στρατηγική.
Στο διαδραστικό μέρος της πρώτης ημέρας, οι ομιλητές σε ένα πάνελ, πλαισιωμένοι από τους  Αναστάσιο Τζήκα, Πρόεδρο της ΔΕΘ-ΗΕLEXPO, τον Θοδωρή Σπηλιώτη, Θεμελιωτή του Αθωνικού Μανατζμεντ, την Μαρία Μπόζογλου, CEO της ITALY LINES και άλλους πετυχημένους ανθρώπους των επιχειρήσεων, θα απαντήσουν σε ερωτησεις και προβληματισμούς. Η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη στη γνώση στην πράξη και 40 κυνηγοί της γνώσης θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε με τρία ξεχωριστά masterclasses, από τους διακεκριμένους εισηγητές. Επιπλέον 9 “Special Minds” θα έχουν την ευκαιρία να δειπνήσουν με τους νευρώνες (ομιλητές), επαγγελματίες του πάνελ και τους διοργανωτές συμμετέχοντας στο αποχαιρετιστήριο δείπνο. Αν επιθυμείς να είσαι ένας από αυτούς βιάσου να κλείσεις το εισιτήριο σου καθώς μόνο 9 θέσεις είναι διαθέσιμες.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί σε τρεις περιόδους, ηλεκτρονικά:
1. Mέχρι τις 28 Φεβρουαρίου διατίθενται εισιτήρια προνομιακής τιμής (early birds)
2. Από 1η Μαρτίου μέχρι και την 19η Απριλίου εισιτήρια δεύτερης περιόδου (Regular)
3. Από 19 Απριλίου θα διατίθενται εισιτήρια με την τιμή εισόδου (Door)
Θα υπάρχει ειδική κατηγορία εισιτηρίων με διαμονή στην Αλεξανδρούπολη, σε επιλεγμένα συμβεβλημένα ξενοδοχεία και σε προνομιακές τιμές. Τα εισιτήρια για την εκδήλωση θα είναι διαθέσιμα μέχρι εξαντλήσεώς τους.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΙ:
EVENT: https://mindspark.gr/event/mindspark-alexandroupolis2019/?lang=el 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: https://page.co/3aRM 
Συχνές ερωτήσεις: https://page.co/KVGB 
Περισσότερες πληροφορίεςwww.mindspark.gr
Πηγή: protothema.gr