Ο πρώην διαιτητής Γιάννης Δερμεντζόγλου υποψήφιος βουλευτής Έβρου με την “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου

Ο πρώην διαιτητής Γιάννης Δερμεντζόγλου υποψήφιος βουλευτής Έβρου με την “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου

Ο παλιός διαιτητής Α’ εθνικής Γιάννης Δερμεντζόγλου, με παρουσία σε πολλά ματς της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας, ανάμεσα τους και ντέρμπι, θα είναι υποψήφιος βουλευτής Έβρου με το κόμμα “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου. 

Ο κ.Δερμεντζόγλου, δικαστικός επιμελητής στο επάγγελμα, που κατάγεται από το Σουφλί και μένει στην Αλεξανδρούπολη, έχει ήδη ξεκινήσει να “οργώνει” το νομό Έβρου και να έχει συναντήσεις και συζητήσεις με τους πολίτες, γνωστοποιώντας την υποψηφιότητα του, αλλά και τις θέσεις του κόμματος του. Το οποίο μάλιστα οι δημοσκοπήσεις δείχνουν να έχει δυναμική που μπορεί να το οδηγήσει μέχρι και την είσοδο του στην Βουλή.

Με την οικογένεια του κορυφαίου μπασκετμπολίστα μας Γιάννη Αντετοκούμπο

Ο Γιάννης Δερμεντζόγλου έφτασε ως την κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία ως διαιτητής, σφύριξε σε ντέρμπι όπως αυτά μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση παραμένει κοντά στις εθνικές ομάδες, κυρίως του μπάσκετ, αφού είναι μέλος των “Πελαργών” της Αλεξανδρούπολης και έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες όπου αγωνίζεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά και την εθνική ποδοσφαίρου.

Να σημειώσουμε επίσης, πως για την “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου, ακούγεται ένα ακόμα όνομα υποψήφιου βουλευτή στο νομό Έβρου, αυτό του Χρήστου Κιτσόπουλου, ο οποίος είχε αποχωρήσει το 2017 από την “Χρυσή Αυγή” με την οποία είχε εκλεγεί και Περιφερειακός Σύμβουλος.