Αντιδήμαρχος είναι, ότι θέλει κάνει. Παράνομα παρκαρισμένος ώρες ο Γ.Παντελίδης, ενώ οι αστυνομικοί απέναντι γράφουν πολίτες

Αντιδήμαρχος είναι, ότι θέλει κάνει. Παράνομα παρκαρισμένος ώρες ο Γ.Παντελίδης, ενώ οι αστυνομικοί απέναντι γράφουν πολίτες

Φαίνεται ότι η αλαζονεία στην δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη είναι… κολλητική και μεταδίδεται από τον δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης στους Αντιδημάρχους και τους δημοτικούς του συμβούλους. Απόδειξη και τρανό παράδειγμα ο Γιώργος Παντελίδης, που επί ώρες πάρκαρε παράνομα το αυτοκίνητο του μπροστά στο Δημαρχείο και όχι στην θέση που έχει οριστεί και επιτρέπεται. Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί ακριβώς απέναντι κόβουν κλήσεις στους απλούς πολίτες.

Αγανακτισμένοι αναγνώστες μας έστειλαν τις φωτογραφίες που βλέπετε, με το αυτοκίνητο του Αντιδημάρχου Οικονομικών, ο οποίος από τις 10.55′ και μέχρι τις 13.30′ τουλάχιστον, είχε παρκάρει παράνομα το ιδιωτικό του αυτοκίνητο. Χωρίς φυσικά οι δυο αστυνομικοί που μοίρασαν αβέρτα κλήσεις στους δημότες οι οποίοι πάρκαραν επίσης παράνομα στην απέναντι πλευρά να κόψουν κλήση στον Αντιδήμαρχο κ.Παντελίδη, αφού δεν τον… άγγιξαν.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος προκαλεί με τον τρόπο που παρκάρει. Είχε γίνει χαμός πριν από μήνες, όταν ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Παύλος Μιχαηλίδης τον είχε καταγγείλει με φωτογραφικά ντοκουμέντα για διπλοπαρκάρισμα,, σε μονόδρομο μάλιστα. Τότε αντί να ζητήσει συγνώμη, προσπαθούσε να βρει αστείες δικαιολογίες, επικαλούμενος γραφειοκρατικές διαδικασίες. Δυστυχώς τον κάλυψε απόλυτα και ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης.

Επίσης, όποιος τον άκουσε σήμερα το πρωί να μιλάει στον MAXIMUM FM και τον Δημήτρη Κολιό με φοβερή έπαρση και αλαζονεία, προφανώς και δεν αισθάνεται την παραμικρή έκπληξη με την συγκεκριμένη ενέργεια του.

Καταγγέλει τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γ.Παντελίδη για διπλό παράνομο παρκάρισμα ο Παύλος Μιχαηλίδης

Φαίνεται ότι εκείνο το πάθημα δεν έγινε μάθημα στον Γιώργο Παντελίδη. Δείγμα προφανώς της γενικής αλαζονείας που έχουν ο ίδιος και οι συνάδερφοι του στην δημοτική παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του δημάρχου ΒΒαγγέλη Λαμπάκη. Όπως έγραψε το Evros-news.gr, προηγήθηκαν τόσο ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Χρήστος Ζιώγας που πάρκαρε και έκλεισε ράμπα ΑμεΑ, όσο και δυο αυτοκίνητα της εταιρείας του Προέδρου της ΔΕΥΑΑ Γιώργου  Ουζουνίδη παρκαρισμάνε επίσης πάνω σε πεζοδρόμιο και σε ράμπα ΑμεΑ.

-Στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Χρήστο Ζιώγα ανήκει το παράνομα παρκαρισμένο σε ράμπα ΑΜΕΑ αυτοκίνητο

Μην προσπαθήσου κάποιοι να δικαιολογήσουν το σημερινό, επικαλούμενοι πως όλοι παρκάρουν με παρόμοιο τρόπο. Πέρα απ’ το ότι πρέπει οι θεσμικοί να δείχνουν το καλό παράδειγμα, υπάρχουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, ότι την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί της Τροχαίας… ξεσκίζουν στις κλήσεις τον απλό κόσμο που έχει παρκάρει ακριβώς απέναντι. Αλήθεια, ο νέος Διοικητής της Τροχαίας τι λέει για όλα αυτά;

Τελικά έχει δίκιο ο κ.Λαμπάκης. Τέτοια δημοτική αρχή, που προκαλεί με την αλαζονεία της, γράφοντας στα… παλιά της παπούτσια αυτά που ισχύουν για τους απλούς δημότες, δεν υπάρχει άλλη στην Ελλάδα. Η καλύτερη είναι στο παράνομο παρκάρισμα όντως.

Αλεξανδρούπολη: ΔΕΙΤΕ που είναι παρκαρισμένο αυτοκίνητο της εταιρείας του Προέδρου της ΔΕΥΑΑ Γ.Ουζουνίδη